Skip Navigation
Produk Fablous - Dato Sarimah
Produk Fablous - Dato Sarimah
Produk Fablous - Dato Sarimah

1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 - Testimoni Produk Fablous - Dato Sarimah

Terbukti…produk FABLOUS dapat membantu masalah anda.

PENGASAS FABLOUS MERANGKAP “DUTA” PRODUK
Seniwati Dato’ Sarimah Ahmad


Usia beliau telah menjangkau 70an.
Pada april 2010 menjadi detik yang sukar dilupakan buat Seniwati Dato’ Sarimah Ahmad apabila disahkan menghidap penyakit KANSER HIDUNG & OTAK (STAGE4). Lebih menyedihkan doktor mengesahkan beliau hanya mampu bertahan dalam tempoh 3 bulan. Namun beliau redha dengan apa jua yang ditentukan untuk diri beliau.

Hatinya berbisik untuk terus bersabar dan terus berusaha melawan penyakit tersebut. Beliau tidak mahu melakukan rawatan kimoterapi kerana beliau tahu, badan beliau tidak mampu untuk rawatan itu. Sebaliknya beliau mendapatkan rawatan dari seorang professor. Di samping itu, beliau mengamalkan minuman suplemen dari “APPLE STEM CELL”.

Alhamdulilah, terasa perubahan pada tubuh serta bersyukur dengan keadaan dirinya semakin pulih daripada penyakit kanser. Kini badan beliau merasa segar dan kembali bertenaga.

Sebelum beliau menjadi PENGERUSI FABLOUS GLOBAL, beliau sendiri menggunakan produk “Fablous Stem Cell” sehingga menampakkan keberkesanannya dan penyakit yang beliau hidapi pulih serta kesihatan dirinya bertambah baik.

Di sini, Dato Sarimah Ahmad ingin berkongsi kehebatan produk “Fablous Stem Cell” serta ingin berkongsi bisnes yang beliau jalankan kepada semua rakyat malaysia untuk tranformasikan ekonomi hidup dalam dunia yang makin mencabar ini. Dato Sarimah Ahmad juga menolak dakwaan banyak pihak yang menyatakan diri beliau diekplotasi atau ingin mengejar populariti.
( Mingguan Wanita Bil. 1459 4 – 10 November 2011 )

TESTIMONI PENGGUNA LAIN

PN SHIKIN (Pemilik Spa Kecantikan)

Produk ini sangat berkesan untuk kesihatan & kecantikan.
PN RUBIAH, Shah Alam
Saya menghidap kencing manis dan memerlukan bantuan perubatan. Selepas seminggu diperkenalkan dengan produk FABLOUS sesuatu yang menakjubkan telah berlaku. Tahap gula saya mula turun perlahan2 ke paras yang baik. Saya rasa lebih bertenaga. Dapat tidur dengan lena, kebas2 kaki juga hilang. Alhamdulillah, ribuan terima kasih pada kawan saya yang perkenalkan FABLOUS….

PUAN SHAMSIAH, Kuala Lumpur
Saya adalah pesakit gout dan darah tinggi. Selepas diperkenalkan dengan produk FABLOUS oleh kawan saya, Alhamdulillah kesannya sangat cepat. Selepas 3 hari saya boleh berjalan, naik tangga tanpa masalah dan kesakitan mula hilang. Tahap darah tinggi mula turun ke tahap yang stabil. Tapi yang paling best, perubahan pada kulit dan muka lebih berseri serta tampak lebih muda.

Produk FABLOUS semuanya ada didalamnya…KESIHATAN DAN KECANTIKAN.

EN. JAMIL, Shah Alam
Saya tidak sedar ketika berlaku tetapi diceritakan semula oleh isteri. Saya menjalani pembedahan membuang tumor otak namum mengalami pendarahan. Isteri saya memberi saya minum FABLOUS dan selepas 1 hari pendarahan saya berhenti. Selepas 5 hari saya mula sembuh dan kembali sihat serta dibenarkan pulang…FABLOUS banyak membantu saya.Penemuan FORMULA Teknologi Stem Cell Apple
RAHSIA SEHAT & CERGAS

 Produk Penjagaan Kesihatan - Fablous Dato Sarimah


Apricot Seeds' Afdhal

Apricot Seeds' Afdhal
Gluta Delima Vitamin B17 | Jus Pati Durian Belanda-Jus Annona Penawar Kanser | Khasiat Teh Daun Belalai Gajah Anti Kanser Semulajadi | Pati Daun Belalai Gajah- Produk Uturn - Penawar Kanser | Produk Aprikot - Penawar Kanser | Produk Aprikot - Penawar Kanser » Diet bagi Pesakit Kanser | Produk Aprikot - Penawar Kanser » Kanser & Rawatan Alternatif | Produk Aprikot - Penawar Kanser » SOALAN Mengenai Aprikot ???? | Sarimah StemCell-Produk Kesihatan Dato Sarimah-Anti Kanser | XtraVita B17 Sabah Snake Grass Botanical Drink Penawar Canser | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 » Testimoni Produk Fablous - Dato Sarimah | 2.Jus Aprina B17-Jus Biji Aprikot Penawar Kanser & Supplemen Kesihatan

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut


Kapsul 'Apricot Seeds' Afdhal diperbuat dari 100% biji aprikot yang pahit. Biji aprikot yang sangat kaya dengan B17 atau amigdalina sangat disyorkan untuk makanan tambahan harian untuk tujuan kesihatan umum.

Komponen Vitamin B17 atau Amgdalin berfungsi sebagai agen kimoterapi semulajadi yang mampu melawan kanser secara efektif . Berdasarkan kajian saintifik dan ujian klinikal yang dilaksanakan, B17 atau amgdalin mampu merawat dan memulih masalah sistem metabolik dan menstabilkan sistem tubuh badan yang berfungsi secara tidak normal.

Keberkesanan B17 dalam merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit kanser dan penyakit kronik yang lain telah jelas terbukti dan diakui ramai.

RM 93.00

Produk Fab'lous Dato Sarimah - Rahsia Sehat & Awet Muda

Produk Fab'lous Dato Sarimah - Rahsia Sehat & Awet Muda
1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 » APA ITU STEM CELL “SEL INDUK” | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 » Testimoni Produk Fablous - Dato Sarimah | 5. Pilihan KolagenTerbaik Radiglow/Satin Skinz/Fablous/Beaurose | 5. Pilihan KolagenTerbaik Radiglow/Satin Skinz/Fablous/Beaurose » 1.Iz Pure Collagen

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

KHASIAT FAB’LOUS
Meningkatkan sistem immune (antibodi).
Meningkatkan metabolisma.
Mengurangkan lemak berlebihan.
Membantu membuang toksin badan,mengurangkan alahan dan angin.
Memperbaiki dan meningkatkan proses formasi protien.
Mengurangkan risiko kanser dan membantu pesakit Jantung, Strok, constipation, hemorrhoids, diabetes, etc.
Mengurangkan simptom daripada chemotherapy spt Kulit terbakar, urat mati, loya, kelesuan dan mcm2 lagi.
Membantu pesakit Osteoarthritis & Osteoporosis
Menambah tenaga suami/isteri
Meninggkatkan keanjalan arteri, kapilari dan salur darah.

Minuman kesihatan Fab'Lous yang boleh menjadikan hidup anda lebih bermakna dengan khasiat 8 bahan istimewa, menghidupkan kembali sel-sel ditubuh anda dan bakal merubah taraf kesihatan anda.

Buah-buahan yang mengandungi kadar anti-oksidan yang tinggi seperti ekstrak biji anggur dan acai berry merupakan trend terkini dalam industri makanan dan minuman memandangkan kebolehannya dalam menguatkan tubuh badan manusia (imunisasi) dalam menghadapi rintangan penyakit-penyakit lazim.

Kombinasi hebat daripada campuran ekstrak buah-buahan dari seluruh dunia seperti Acai Berry, Guarana, Biji Anggur dan Swiss Apple Stem Cell yang amat berkesan membantu mencegah pelbagai penyakit yang berpunca dari radikal bebas, meningkatkan daya ketahanan badan, menurunkan paras kolesterol dan anti-oksidan

RM 225.00

Fablous Queen - Untuk Wanita Awet Muda

Fablous Queen - Untuk  Wanita Awet Muda
1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 » APA ITU STEM CELL “SEL INDUK” | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 » Testimoni Produk Fablous - Dato SarimahKLIK Gambar Untuk Info Lanjut


FABLOUS Queen - Khas Untuk Wanita diadun dengan gabungan bahan-bahan semulajadi terbaik seperti PhytoCellTec Malus Domestica, Kolagen, Acai Berry, Grape Seed, Pine Bark, L-Arganine, Beta Gulcan, Mixed Berries, Guarana, Reduced Glutathione, Pueraria Mirifica, Labisia Pumila, Quercus Infectoria, Parameria Laevigata, Disonia Stylosum.

FABLOUS Queen adalah gabungan adunan 15 bahan-bahan semulajadi bagi membantu wanita dan ISTERI dalam meningkatkan dan merangsang sistem imunisasi badan supaya berada pada tahap maksima.

Dengan hanya satu sachet sebelum tidur ia boleh mengembalikan tenaga luaran dan dalaman, mengurangkan toksin dalam badan, membakar lemak berlebihan, mengurangkan alahan, kanser, kencing manis, darah tinggi, membaik pulih saraf yang rosak, tiroid, mengurangkan kolesterol, gout, mencerahkan kulit agar kelihatan gebu dan anjal, disamping mengembalikan keremajaan sel-sel tubuh (awet muda) serta merangsang dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.

Selama ini kita mempercayai bahawa setiap peringkat umur menandakan kita harus kelihatan dan rasa tua. Kini, sains telah menunjukkan bahawa selama ini kita rasa dan kelihatan lebih tua dari sepatutnya kerana penuaan awal!

Sakit sendi, kehilangan otot, berat bertambahan, kekurangan tenaga, kekurangan tenaga seksual, kulit mengendur, bintik-bintik, kedut dan garisan halus pada kulit dan pelbagai lagi tanda penuaan telah terbukti dipercepatkan dalam kehidupan moden kita kerana stres meningkat, pemakanan teruk, kekurangan meminum air menyihatkan, udara tercemar dan gaya hidup (seperti merokok dan tidak bersenam).

Fab'Lous - Merupakan minuman Anti-Penuaan yang dapat membantu anda kelihatan dan merasai diri anda 5~10 tahun lebih muda daripada sekarang ini.

RM 225.00

Produk Beaurose ZZ Beauty - Kulit Berseri Tanpa Jeragat

Produk Beaurose ZZ Beauty - Kulit Berseri Tanpa Jeragat
1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 » APA ITU STEM CELL “SEL INDUK” | 1. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 » Testimoni Produk Fablous - Dato Sarimah | 5. Pilihan KolagenTerbaik Radiglow/Satin Skinz/Fablous/Beaurose | 5. Pilihan KolagenTerbaik Radiglow/Satin Skinz/Fablous/Beaurose » 1.Iz Pure Collagen | 11. ZMasha VIP Series 24K Gold Skin Care Set + Sabun Jongkong Emas

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

"Wajah Cerah Cantik Berseri"
Rahsia Kulit Halus Semulajadi


Terdiri daripada 100% bahan semulajadi:

Rose ekstrak, phytohyrulonic asid, L-glutathione.

Fungsi utama BeauRose
1) Kulit 6 kali lebih lembap.
2) Memutihkan kulit.
3) Seimbangkan hormone.
4) Melambatkan penuaan, antiosidan kuat.
5) Menguatkan vaginal.

Kebaikan Rose Estrak
1) melambatkan penuaan.
2) kulit menjadi elastic.
3) warna kulit seimbang.
4) kulit lebih tegang.
5) membantu tidur lebih tenang.

Kebaikan Phytohyaluronic Asid
Hyaluronic asid sejenis polisaccharide.
1) membekal kelembapan kulit 6 kali ganda.
2) melicinkan sendi dan kulit.
3) kulit menjadi muda.

Kebaikan L- glutathione
L- glutathione sejenis antioxidant, melapiskan sel-sel badan, elakkan sel dari osidasi dan munculnya pigmentasi dan freckles.

1) meningkatkan keimunan.
2) mengeluarkan toksin dari badan.
3) memutihkan kulit dan anti-penuaan.

RM 126.90
Pages: | 1 |