Skip Navigation
Produk Fablous - Dato Sarimah
Produk Fablous - Dato Sarimah
Produk Fablous - Dato Sarimah

2. Produk Kesihatan Fab'lous Dato Sarimah AntiCanser/Rawat Sel2 - Testimoni Produk Fablous - Dato Sarimah

Terbukti…produk FABLOUS dapat membantu masalah anda.

PENGASAS FABLOUS MERANGKAP “DUTA” PRODUK
Seniwati Dato’ Sarimah Ahmad


Usia beliau telah menjangkau 70an.
Pada april 2010 menjadi detik yang sukar dilupakan buat Seniwati Dato’ Sarimah Ahmad apabila disahkan menghidap penyakit KANSER HIDUNG & OTAK (STAGE4). Lebih menyedihkan doktor mengesahkan beliau hanya mampu bertahan dalam tempoh 3 bulan. Namun beliau redha dengan apa jua yang ditentukan untuk diri beliau.

Hatinya berbisik untuk terus bersabar dan terus berusaha melawan penyakit tersebut. Beliau tidak mahu melakukan rawatan kimoterapi kerana beliau tahu, badan beliau tidak mampu untuk rawatan itu. Sebaliknya beliau mendapatkan rawatan dari seorang professor. Di samping itu, beliau mengamalkan minuman suplemen dari “APPLE STEM CELL”.

Alhamdulilah, terasa perubahan pada tubuh serta bersyukur dengan keadaan dirinya semakin pulih daripada penyakit kanser. Kini badan beliau merasa segar dan kembali bertenaga.

Sebelum beliau menjadi PENGERUSI FABLOUS GLOBAL, beliau sendiri menggunakan produk “Fablous Stem Cell” sehingga menampakkan keberkesanannya dan penyakit yang beliau hidapi pulih serta kesihatan dirinya bertambah baik.

Di sini, Dato Sarimah Ahmad ingin berkongsi kehebatan produk “Fablous Stem Cell” serta ingin berkongsi bisnes yang beliau jalankan kepada semua rakyat malaysia untuk tranformasikan ekonomi hidup dalam dunia yang makin mencabar ini. Dato Sarimah Ahmad juga menolak dakwaan banyak pihak yang menyatakan diri beliau diekplotasi atau ingin mengejar populariti.
( Mingguan Wanita Bil. 1459 4 – 10 November 2011 )

TESTIMONI PENGGUNA LAIN

PN SHIKIN (Pemilik Spa Kecantikan)

Produk ini sangat berkesan untuk kesihatan & kecantikan.
PN RUBIAH, Shah Alam
Saya menghidap kencing manis dan memerlukan bantuan perubatan. Selepas seminggu diperkenalkan dengan produk FABLOUS sesuatu yang menakjubkan telah berlaku. Tahap gula saya mula turun perlahan2 ke paras yang baik. Saya rasa lebih bertenaga. Dapat tidur dengan lena, kebas2 kaki juga hilang. Alhamdulillah, ribuan terima kasih pada kawan saya yang perkenalkan FABLOUS….

PUAN SHAMSIAH, Kuala Lumpur
Saya adalah pesakit gout dan darah tinggi. Selepas diperkenalkan dengan produk FABLOUS oleh kawan saya, Alhamdulillah kesannya sangat cepat. Selepas 3 hari saya boleh berjalan, naik tangga tanpa masalah dan kesakitan mula hilang. Tahap darah tinggi mula turun ke tahap yang stabil. Tapi yang paling best, perubahan pada kulit dan muka lebih berseri serta tampak lebih muda.

Produk FABLOUS semuanya ada didalamnya…KESIHATAN DAN KECANTIKAN.

EN. JAMIL, Shah Alam
Saya tidak sedar ketika berlaku tetapi diceritakan semula oleh isteri. Saya menjalani pembedahan membuang tumor otak namum mengalami pendarahan. Isteri saya memberi saya minum FABLOUS dan selepas 1 hari pendarahan saya berhenti. Selepas 5 hari saya mula sembuh dan kembali sihat serta dibenarkan pulang…FABLOUS banyak membantu saya.Penemuan FORMULA Teknologi Stem Cell Apple
RAHSIA SEHAT & CERGAS

 Produk Penjagaan Kesihatan - Fablous Dato Sarimah