Skip Navigation
Smart Coco A+
PMR 2010

8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori - 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas

Smart Coco A+


"Smart Coco A+ "Minuman berkhasiat untuk sekeluarga yang membantu meningkatkan kecergasan minda"

Minuman bernutrisi Smart Coco A+ adalah fomulasi istimewa yang berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan & konsentrasi minda, memperbaiki sistem peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. Ianya diadun dari bahan yang terpilih dan berkualiti seperti serbuk koko, vitamin, madu, malt & gingko biloba.

Khasiatnya juga membantu mencantikkan kulit, membekalkan bahan keperluan dalam badan untuk baik pulih sel-sel tumbesaran dan fungsi organ dalam badan. Smart Coco A+ juga mengandungi serat, protein, vitamin & mineral yang baik untuk badan serta membantu tidur malam yang lebih nyenyak.
Cara pengambilan:

1 sachet - setiap pagi
1 sachet - setiap petang

Untuk 2 minggu pertama adalah untuk (overhaul refresh) minda kanak-kanak.
Pengambilan seterusnya bolehlah diambil 1-3 sachet setiap hari sebagai minuman tambahan yang bernutrisi.

Setelah diambil untuk beberapa hari kita akan mula nampak perbezaannya. Perbezaan lebih ketara akan dilihat apabila diambil berterusan. Namun begitu, kesannya berbeza-berbeza bagi setiap pengguna kerana ini adalah makanan tambahan dan bukan ubat. Berbeza dengan ubat contohnya paracetamol yang menghilangkan sakit kepala dalam masa sejam, tetapi hakikatnya ia cuma menahan sakit untuk jangkamasa tertentu saja. Namun, SmartCoco bertindak untuk jangka panjang. Ada pengguna melaporkan untuk beberapa hari pertama, anak mereka berasa mengantuk tetapi usah khuatir kerana dalam masa beberapa hari mereka akan kembali normal seperti biasa, malah lebih baik.

Harga: WM - RM 21 / EM - RM 25
15 sachet X ( 25g )

Lazat, berkhasiat & mudah disediakan.. Begitu tinggi nilainya!!..
Anda ' Bijak dengan Smart Coco A+ !!'

Adakah ini anak anda  ???

Adakah ini anak anda ?
Sukar tumpukan perhatian, mudah mengantuk & lemah ingatan ??
Bantu anak anda dengan SmartCoco A+

Untuk kecergasan badan, kecerdasan minda dan lebih tenaga sepanjang hari,
minumlah Smart Coco A+ untuk anda & keluarga.


Serbuk Koko -

Buah koko telah dijumpai di Amazon, South Amerika beribu tahun yang lalu. Sejak itu, koko adalah makanan atau minuman berkhasiat yang telah banyak dinikmati dan disukai oleh semua peringkat umur. Koko mengandungi polyphenois & filavanois yang menjadi agen kuat kepada antioksida.

Antara potensi khasiat koko adalah:
1) Mengurangkan risiko penyakit sistem peredaran & penafasan
2) Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL.
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung.
4) Mengurangkan risiko penyakit darah tinggi .
5) Tidur malam yang lebih nyenyak.

Kismis

Kismis adalah makanan & manisan semulajadi. Ianya adalah sumber yang baik untuk fiber, vitamin & mineral seperti Vitamin B, Kalsium, Potasium, dan zat besi. Kismis juga adalah antioksida yang baik untuk melambatkan proses penuaan. Kismis mempunyai kandungan fruktos yang tinggi dan tidak mengandungi bahan pengawet. Kismis juga dikatakan makanan yang baik untuk minda.

Gingko Biloba

Gingko adalah spesis pokok tertua didunia. Di Eropah & Amerika Syarikat, makanan tambahan dari gingko adalah bahan herba yang tinggi jualannya termasuk di France & German. Gingko secara tradisional digunakan untuk mempertingkatkan daya ingatan, konsentrasi minda dan memperbaiki sistem peredaran darah didalam badan. Gingko juga mengandungi 2 jenis antioksida iaitu flavanoids & terpenoids yang dapat mengurangkan atau menghalang radikal bebas dalam badan yang dipercayai menjadi penyebab penyakit seperti sakit jantung, kanser dan penyakit alzheimer's dan lain lain penyakit pelupa dan hilang ingatan.

Madu
Madu adalah sebagai pemanis dan bahan ubatan semulajadi yang telah digunakan berkurun lamanya dan disebut didalam Al-Quran. Sejarah ada menyatakan yang madu banyak digunakan sebagai penawar di zaman silam Mesir.

Antara khasiat madu adalah :

1. Sebagai antioksida & baik untuk kecantikan kulit.
2. Menenangkan, anti fungi & berkhasiat.
3. Membaik pulih tisu badan & menjaga tahap kalsium dalam badan.
4. Anti-bakteria baik untuk masalah dalaman dan luaran.
5. Meningkatkan daya ketahanan badan.

Kurma

Kurma adalah makanan seimbang yang baik untuk penghadaman makanan. Ia mampu memberi tenaga kepada badan manusia yang lesu dan baik untuk wanita sebelum dan selepas bersalin. Khasiatnya adalah tidak terkira dan kaya dengan serat, vitamin dan mineral yang baik untuk tumbesaran otot. Ia dapat membantu penyakit sembelit, penyakit usus dan masalah jantung.

Malt

Bahan yang baik untuk fiber, mineral, protin & antioksida.

Dapat kan hari ini juga !!!

Bertindak sekarang...!!!

RM 21.00 - 15 Sachets
Tiru Macam saya.....!!!
*** Produk Makanan Tambahan Hebat Untuk Sel Otak Dan
Bantu Meningkatkan Daya Ingatan ***


Klik gambar untuk terus ke Maklumat Produk

Coklat Minda - RM 49.00

Coklat Minda
Vitamin Untuk Otak
RM 49.00

Memo Plus Gold - Vitamin Untuk Minda - 
RM 59.90

Memo Plus Gold
Bantu Konsentrasi Minda - RM 59.90

Anak Anda Bijak dengan - IQ Homoepathy !!! - RM 65.00

IQ Homoepathy
Tingkatkan Keupayaan Berfikir - RM 65.00

Smart Coklat A+ - RM 18.00

Smart Coklat A+
Kuatkan Memori
RM 18.00

Smart Sweet A+ - Membina Minda Cergas: 
 RM 24.00

Smart Sweet A+
Penyubur Minda
RM 24.00

Minum lah Smart Coco A+ Untuk Minda Yang Cergas ...!!!

Smart Coco A+
Minuman Cergaskan Minda RM 21.00MEMOREEN PLUS JUICE - IQ Smart Booster

MEMOREEN PLUS JUICE - IQ Smart Booster
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 1. Memo Plus Gold
Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas
| 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Soal Jawab Mengenai MEMOPLUS GOLD | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni Memo Plus Gold | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 2. Coklat Minda Hijrah Berkhasiat - Membantu Konsentrasi Minda | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 4. MEMOREEN PLUS JUICE - IQ Smart Booster | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

PERSEDIAAN KHASIAT UNTUK MERANGSANG POTENSI MINDA

Memoreen Plus Juice membantu menyelesaikan masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan Daya kepintaran berfikir
2) Meningkatkan Kekuatan mental,emosi
3) Mempertingkatkan tahap daya ingatan
4) Menambah kecerdasan dan kecergasan
5) Mengatasi masalah gagap, gugup dan
darah gemuruh
6) Melancarkan peredaran darah keseluruh anggota
7) Mengurangkan stress dan tekanan
8) Meningkatkan daya tumpuan dan mengatasi masalah lembab
9) Membantu mengatasi penyakit mudah lupa dikalangan orang dewasa
10) Mengatasi masalah ADHD pada Kanak-kanak.
( kanak-kanak yang hiperaktif dan kurang daya tumpuan )

Selain membantu perkembangan minda, MEMOREEN PLUS JUICE ini juga membantu meningkatkan imunisasi tubuh badan supaya kekal sihat, cergas dan bertenaga.

Cara Pemakanan : •
Kanak-kanak bawah 7 tahun :
1 sudu besar, 1 kali sehari

• Kanak-kanak 7-12 tahun :
2 sudu besar, 1 kali sehari

• 13 tahun ke atas dan dewasa :
2 sudu besar, 2 kali sehari

Harga / Price : RM49.00 (S/M) RM 54.00 (S/S)

RM 49.00

Coklat Minda - Membantu Konsentrasi Minda Cergas

Coklat Minda - Membantu Konsentrasi Minda Cergas
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Soal Jawab Mengenai MEMOPLUS GOLD | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni Memo Plus Gold | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni - IQ Homeopathy Fikri | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

COKLAT MINDA jenama Hijrah adalah satu produk pemakanan yang unik dan berinovasi. Ianya dihasilkan melalui adunan pemakanan yang mempunyai nilai khasiat semulajadi, halal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai Pemakanan.

Sangat berkhasiat serta memenuhi keperluan diet seorang pelajar. Dalam bentuk tablet, mempunyai rasa yang enak/sedap, senang dibawa kemana-mana, pengambilan (kunyah ianya lembut) dan penyimpanan yang mudah.

Membekalkan sumber pemakanan yang lengkap dan seimbang dengan khasiat yang amat diperlukan oleh tubuh, khususnya untuk keperluan organ otak bagi menjana emosi yang stabil serta minda yang cerdas dan cergas.RM 49.00

Coklat Minda Imtiyaz - Menguatkan Minda

Coklat Minda Imtiyaz - Menguatkan Minda
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 4. MEMOREEN PLUS JUICE - IQ Smart Booster | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda CergasKLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Coklat Imtiyaz adalah satu produk pemakanan yang unik dan berinovasi. Ianya dihasilkan melalui adunan pemakanan yang mempunyai nilai khasiat semulajadi, halal dan dikelaskan sebagai makanan.

Sangat berkhasiat serta memenuhi keperluan diet seorang pelajar. Dalam bentuk tablet, mempunyai rasa yang enak/sedap, senang dibawa kemana-mana, pengambilan (kunyah ianya lembut) dan penyimpanan yang mudah.

Khasiat dan Kebaikan:
Meningkat dan Menguatkan Minda
Anda seorang pelajar dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi anda cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang diajar oleh guru.

Mengatasi rasa gugup
Anda juga mengalami fobia dan sentiasa di dalam tekanan. Semasa peperiksaan anda sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan ‘blank’ walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan.

Memulihkan
Fikiran terasa begitu lembab/kosong, kurang daya kreativiti dan berfikiran negatif, tidak ceria (pemarah/pemalu/rendah diri) kerana kurang berinteraksi.

Mengekang
Rasa ‘give up’ walaupun perkara yang mudah, senang tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah.

RM 45.00

MEMO PLUS GOLD - RM 59.90

MEMO PLUS GOLD - RM 59.90
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni Memo Plus Gold | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni - IQ Homeopathy Fikri | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Memo Plus Gold- Vitamin Bagi Otak
RM59.90 ( 60 kapsul )

Bantu anak anda mencapai Kecemerlangan
dengan Mengaktifkan kuasa MINDA mereka.

Memo Plus Gold
Untuk IQ / MInda Cergas
Tonik bagi Minda untuk membantu meningkatkan daya ingatan.
Makanan hebat untuk sel-sel otak.

Khasiat Memo Plus Gold
Memo Plus Gold ialah ramuan herba semulajadi. Pelengkap keperluan pemakanan tubuh ini diekstrak drpd tumbuhan BRAHMI yang telah dikaji mampu memberi protein baru pada minda dan otak manusia. Telah digunakan secara traditional selama berabad-abad untuk mengekalkan kecergasan tubuh dan kecerdasan minda.

DAPATKAN Memo Plus Gold
Vitamin Untuk Minda HARI INI !!!


HUBUNGI STOKIS - 012 - 3155968
UNTUK MAKLUMAT LANJUTCara Pemakanan :
6 -12 tahun :1 biji sekali sehari lepas sarapan
13 tahun keatas : 2 biji sekali sehari lepas sarapan

Klik sini untuk terus ke
Testimoni Memo Plus Gold
Aktif Minda Cergas


RM 59.90

IQ Homeopathy Fikri - Untuk Minda Cergas

IQ Homeopathy Fikri - Untuk  Minda  Cergas
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Soal Jawab Mengenai MEMOPLUS GOLD | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni Memo Plus Gold | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni - IQ Homeopathy Fikri | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

i-Q (Homeopathy) merupakan produk homeopati yang mampu meningkatkan keupayaan minda bagi semua lapisan umur.

Dahulunya dikenali sebagai Fikri,
ia membaiki sistem saraf supaya kembali cergas berfikir dan bertindak. Didatangkan dengan 38ml, ia mampu diguna sebanyak 240 semburan ataupun selama sebulan.

i-Q amat sesuai digunakan oleh pelajar yang akan menghadapi peperiksaan terutamanya pelajar SPM, PMR ataupun UPSR kerana ia membantu mengatasi masalah fokus ketika belajar, tidak berminat untuk belajar, sukar untuk memahami sesuatu konsep atau sukar mengingat fakta.

Selain itu, i-Q juga sesuai untuk mereka yang memerlukan tumpuan dan daya fikir yang tinggi dalam aktiviti harian.

Cara menggunakan:
Digunakan sebanyak dua (2)kali sehari
(pagi dan malam), empat (4)kali spray (pumps)keatas lidah untuk setiap kali pengambilan.
Boleh juga di spray kedalam 15ml air suam.

RM 65.00

Smart Coklat A+-Menguatkan Minda

Smart Coklat A+-Menguatkan Minda
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni Memo Plus Gold | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Rasakan formulasi hebat Smart Coco A+ dalam bentuk coklat yang mudah dimakan dan dibawa mana-mana sahaja.

Berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida.

Formulasi produk Smart chocolate A+ diadun dari pepejal koko coklat susu hitam bersama dengan buah badam rangup, kismis berkhasiat yang terpilih disaluti dengan coklat hitam bersusu dan Pegaga.

Cara makan yang disyorkan:
3-4 biji setiap hari

Kandungan :

BADAM, MADU, DELIMA, KISMIS, KURMA, ALOE VERA, GINKO DAN SEBAGAINYA

Harga pengenalan: RM18.00 (SM) dan RM21.00 (Sabah & Sarawak).

Dapatkan segera hari ini !

RM 18.00

Smart Sweet A+: Baiki Sistem Saraf Minda

Smart Sweet A+: Baiki Sistem Saraf Minda
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » Testimoni Memo Plus Gold | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya » Al-Qurra-Untuk anak

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Suatu formulasi sebatian kismis diperkaya dengan nutrien Homeopathy dan neutrien biokimia.

Sebatian ini dalam bentuk tablet kunyah boleh diambil beserta minuman tanpa caffein atau minuman tanpa bergas. Sangat sesuai diambil sebelum tidur.

Nutrien Homeopathi atau garam tisu biokimia berkhasiat membantu membekalkan tubuh serta sistem saraf dengan mikro-mineral untuk mengimbangi kekurangan yang sering berlaku dalam sistem tubuh kita.


Baik untuk membantu:
• Memberi tenaga kpd sistem saraf (minda). Berat otak antara 2-3 paun sahaja tetapi hampir 21% kandungan oksigen dlm tubuh adalah utk ke otak.

• Mengawal masalah stress.

• Mengatasi masalah gugup,cemas,gementar. Masalah gugup, gementar boleh menganggu daya tumpu,daya ingatan dan juga boleh melemahkan daya keyakinan diri.

• Membantu mengimbangi peredaran darah ke sistem minda.

RM 24.00

Smart Coco A+ Minuman Cergas kan Minda

Smart Coco A+ Minuman Cergas kan Minda
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas

KLIK Gambar Untuk
Info LanjutMinuman berkhasiat untuk sekeluarga yang membantu meningkatkan kecergasan minda .

Minuman bernutrisi Smart Coco A+ adalah fomulasi istimewa yang berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan & konsentrasi minda, memperbaiki sistem peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. Ianya diadun dari bahan yang terpilih dan berkualiti seperti serbuk koko, vitamin, madu, malt & gingko biloba.

Lazat, berkhasiat & mudah disediakan.
Begitu tinggi nilainya!!

Anda ' Bijak dengan Smart Coco A+ !!

Cara pengambilan:
1 sachet - setiap pagi
1 sachet - setiap petang

Dapat kan hari ini juga !!!

RM 21.00

Produk Qismind Coco Puteri Alya - Minuman Utk MInda Cergas

Produk Qismind Coco Puteri Alya - Minuman Utk MInda Cergas
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya » Al-Qurra-Untuk anak


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut
MINUMAN QIS MIND COCOA

Qis Mind Cocoa merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang diformulasi khas untuk meningkatkan daya ingatan dan minda, melancarkan peredaran darah, baik untuk penghadaman serta sebagai ejen antioksida yang berfungsi melambatkan proses penuaan

Qis Mind Cocoa diadun dengan menggunakan bahan yang bermutu tinggi seperti serbuk koko, susu skim, ekstrak malt, kurma, kismis dan perisa vanila. Rasanya yang sangat lazat pasti digemari kanak-kanak. Ianya sesuai untuk semua peringkat umur. Sesuai untuk semua peringkat umur sebagai minuman harian.

Cara penyediaan:
2 sachet setiap hari ditambahkan
150 ml - 180 ml air panas atau sejuk

RM 20.00

JUS AL-KHAIRA-Memelihara Kesihatan dan Kesegaran Badan

JUS AL-KHAIRA-Memelihara Kesihatan dan Kesegaran Badan
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 1. Memo Plus Gold
Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas
| 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 2. Coklat Minda Hijrah Berkhasiat - Membantu Konsentrasi Minda | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas


Jus Al-Khaira adalah formulasi istimewa & unik bermanfaat untuk memelihara keseluruhan kesihatan dan kesegaran badan. Ia mengandungi 10 ramuan utama yang mana dikatakan makanan semulajadi yang terbaik di alam ini dan mempunyai banyak kebaikan. Ianya terdiri dari ekstrak-ekstrak delima, kurma, kismis, buah tin, badam, aloe vera, centella, madu asli, gamat dan minyak zaitun.

Khasiat:

Al-Khaira bermaksud “yang baik”. Seperti namanya, jus Al-Khaira adalah formulasi istimewa & unik bermanfaat untuk memelihara keseluruhan kesihatan dan kesegaran badan. Ia mengandungi 10 ramuan utama yang mana dikatakan makanan semulajadi yang terbaik di alam ini dan mempunyai banyak kebaikan. Ianya terdiri dari ekstrak-ekstrak delima, kurma, kismis, buah tin, badam, aloe vera, centella, madu asli, gamat dan minyak zaitun.

RM 41.00

AL-QURRA-Untuk anak & Sekeluarga

AL-QURRA-Untuk anak & Sekeluarga
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 7.Coklat Imtiyaz Membina Minda Cergas | 8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya » Produk I-NOZ Dari Puteri Alya | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya » Al-Qurra-Untuk anak | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya » Perkasa-Untuk Lelaki | 20. Produk Awet Muda Gold & Produk Puteri Alya » Aroma Cellulite Cream

Al-Qurra merupakan formulasi makanan berkhasiat yang terbaik
" 14 dalam 1" yang PERTAMA di Malaysia untuk Anak, Suami, Isteri & Sekeluarga. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Dapatkan produk "Al-Qurra " dari Puteri Alya yang terlaris di pasaran.

Gabungan terbaik 14 bahan asli yang berkhasiat:

" Madu, Kurma, Rozel, Kolagen, Habbatus Sauda, Kismis, Ubi Bit Merah, Goji, Delima, Ginkgo, Prune, Saffron, Sireh & Garam Bukit "
Khasiat AL-QURRA

Membantu hilangkan kelesuan, tingkatkan konsentrasi & cergaskan MINDA, membantu tumbesaran kanak-kanak. tingkatkan sistem imunisasi, kurangkan badan letih, kurangkan gatal kulit, membantu masaalah kesihatan, mengurangkan sembelit, mengurangkan masalah selsema, batuk dan asma, mengurangkan sakit ghaut, melambatkan proses penuaan & penjagaan lengkap keseluruhan badan.

Sayangilah diri anda & keluarga...

Cara Pengambilan:
Minum pada waktu pagi dan malam.

RM 35.00

Kopi Barli Munawwarah A+ Fortune

Kopi Barli Munawwarah A+ Fortune
8. Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas & Kuatkan Memori » 8. Minuman Smart Coco A+ & Jus AlKhaira - Untuk IQ Minda Cergas | 33. Produk Kesihatan Hiraq Marketing » Susu Kambing HIRAQKLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Kopi Barli Munawwarah A+ keluaran Fortune sesuai diminum untuk keseluruhan kesihatan & kesegaran badan . Ianya mengandungi serbuk kopi Arabica, ekstrak barli, pegaga dan mengkudu yang mempunyai banyak khasiat untuk kesihatan badan kita.

Khasiat Munawwarah A+ Fortune
Baik untuk keseluruhan kesihatan &
kesegaran badan

Kandungan Munawwarah A+ Fortune
Serbuk kopi berkualiti Arabica
Gula
Krimer
Ekstrak barli
Pegaga & Mengkudu

RM 24.00
Pages: | 1 |