Skip Navigation
MIRACLE APRICOT SEED

16. MIRACLE APRICOT SEED VITAMIN B17


Vitamin B17 terdapat dalam banyak makanan tetapi malangnya tabiat pemakanan kita hari ini telah mengetepikan vitamin B17 yg rasanya agak pahit, tetapi berkesan mencegah kanser.

Vitamin B17 wujud dengan jumlah yang tinggi dalam biji aprikot dan dengan jumlah yang sederhana dalam epal, pear, plum dan biji buah prune. Namun, amat sukar untuk kita mengamalkannya dalam amalan pemakanan harian kerana sukar didapati atau sifat buah itu sendiri yang cepat rosak.

Oleh itu, MIRACLE APRICOT SEED telah dihasilkan dalam bentuk kapsul yang diperbuat daripada 100% biji aprikot berkualiti tinggi untuk memudahkan pengambilan vitamin B17 sebagai amalan pemakanan harian.

Dr. Krebs menegaskan bahawa, dengan memakan 7 biji aprikot (3-4 kapsul) sehari akan memustahilkan pertumbuhan kanser. Sesungguhnya mencegah itu lebih baik daripada mengubati.


KELULUSAN KKM: MAL16060039TC


======================================
Bagaimana Vitamin B17 biji aprikot dapat membunuh sel kanser
======================================

Miracle Apricot Seed 100% - biji Aprikot Tulen kaya dgn Vitamin B17 yg dpt membantu membunuh sel sel kanser, membaik pulih sel-sel dlm badan dan dijadikan makanan tambahan utk mencegah drp pelbagai penyakit. Jadikan Miracle Apricot Seed B17 sebagai satu makanan amalan seisi keluarga sebagai pencegahan kanser, ketumbuhan dan pelbagai lagi masalah kesihatan dan penyakit2 kronik yg lain.

100% Makanan Kesihatan
100% Makanan Semula Jadi
100% Tanpa Pengawet
100% Tanpa Kesan Sampingan
100% Halal

No. Pusat Racun Negara : PRN2013/575
(bebas daripada kesemua 113 List Of Drugs 2013)

Dalam bahasa nutrien, Biji Aprikot ini di sebut mengandungi Amigdalin, yang juga dikenali sebagai Vitamin B17. B17 ini dapat membantu membunuh sel- sel kanser dalam badan kita, hasilnya dapat membebaskan diri kita dari serangan penyakit ganas ini (kanser) yang merupakan pembunuh senyap.

FAKTA MIRACLE APRICOT SEED
[ VITAMIN B17 ]

Satu penyelidikan mengenai Vitamin B17 telah dijalankan dengan standard ujian yang sangat ketat di bawah penyeliaan dan arahan Dr. KANEMATSU SUGIURA selama lima tahun (1972- 1977) di Sloan-Kettering Institute for Cancer Research di Manhattan.

Berdasarkan hasil penyelidikan tersebut,Dr. SUGUIRA telah membuktikan :
• B17 berjaya berhentikan metastasis (penyebaran kanser) pada tikus.
• B17 berjaya meningkatkan tahap kesihatan mereka secara umum.
• B17 berjaya menghalang pertumbuhan tumor kecil.
• B17 berjaya menghilangkan rasa sakit 70% pengidap kanser.
• B17 bertindak sebagai agen pencegahan kanser 100%.

Penemuan itu bukan sahaja telah menggemparkan dunia dan malah, telah mendorong dua orang doktor, Dr Elizabeth Stockert dan Dr Lloyd Schloen untuk melakukan penyelidikan yang lebih mendalam terhadap Vitamin B17 ini.

★★★★★★★★★★★★★★★★

Miracle Apricot Seed [ VITAMIN B17 ]
membantu mencegah dan membantu merawat pelbagai jenis masalah kesihatan seperti :

|| Masalah Kronik ||

✔ Kanser ✔ Ketumbuhan ✔ Tumor ✔ Fibroid ✔ Tiroid ✔ Kencing Manis ✔ Kandungan Gula ✔ Jantung ✔ Kolesterol ✔ Tekanan Darah Tinggi & Rendah ✔ Gout ✔ Parkinson ✔ Asthma/Lelah ✔ Sakit Dada ✔ Strok ✔ Batu Karang ✔ Buah Pinggang

|| Masalah-masalah Kesihatan Lain ||

✔ Migrain ✔ Pening ✔ Sakit Kepala ✔ Gastrik ✔ Angin ✔ Bisa Badan ✔ Antikoksidan ✔ Kesihatan Mental ✔ Kualiti Memori ✔ Membersihkan Arteri ✔ Sakit Sendi ✔ Sakit Urat ✔ Sakit Pinggang ✔ Sakit Lutut ✔ Sakit Tapak Kaki ✔ Penghadaman ✔ Buasir ✔ Sembelit ✔ Melawas Air Kecil & Besar ✔ Masalah Berat Badan Berlebihan atau Kurang ✔ Masalah Selera Makan ✔ Penyembuhan Luka ✔ Mata ✔ Seriawan/Ulser ✔ Membaik Pulih Sel-sel ✔ Masalah Saraf ✔ Sistem Imunisasi/SLE ✔ Metabolisme ✔ Kualiti Tidur ✔ Kecergasan ✔ Resdung/Sinus

|| Masalah Wanita ||

✔ Masalah Haid ✔ Masalah Hormon ✔ Masalah Menopause
✔ Masalah Rahim ✔ Senggugut ✔ Keputihan/Bau Hamis

|| Masalah Kulit ||

✔ Alahan Kulit ✔ Gatal Kulit ✔ Jerawat ✔ Jeragat ✔ Ekzema ✔ Parut ✔ Anti Penuaan ✔ Mengurangkan Kedutan ✔ Lingkaran Bawah Mata ✔ Menghaluskan Kulit ✔ Melembutkan Kulit

★★★★★★★★★★★★★★★★


MAS B17 bukan ubat, tetapi makanan tambahan yang berasaskan biji aprikot tulen berkualiti tinggi yang bebas dari racun mahupun dadah.

MAS B17 dapat membantu mencegah dan membantu merawat pelbagai masalah kesihatan termasuk kanser, ketumbuhan dan pelbagai lagi masalah kesihatan.

✎ Adakah anda mencari makanan kesihatan atau supplement harian utk penjagaan kesihatan diri?
✎ Adakah anda inginkan makanan kesihatan yang berasaskan 100% daripada biji aprikot tulen yg berkualiti tinggi?
✎ Adakah anda ingin mencegah daripada pelbagai jenis penyakit?

MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT !!!

[ Khasiat BIJI APRIKOT ]

Tahukah anda BIJI APRIKOT terkenal sejak bertahun-tahun lamanya untuk tujuan perubatan? BIJI APRIKOT dikenali sebagai bahan perubatan istimewa.

[ KANSER ]

Kanser adalah penyakit yang disebabkan oleh pertumbuhan yang tidak terkawal sel-sel yang tidak normal atau abnormal di dalam badan. Ia berpunca daripada kegagalan sistem imun berfungsi dengan baik. Kanser yang tidak dirawat boleh menyebabkan penyakit serius dan kematian. Kanser bermula apabila sel-sel di bahagian badan mula tumbuh di luar kawalan.

Pertumbuhan sel kanser adalah berbeza daripada pertumbuhan sel yang normal. Ia tidak mati, sebaliknya terus berkembang dan membentuk sel yang baru, yang tidak normal. Sel-sel kanser juga boleh menyerang (tumbuh di dalam) tisu-tisu yang lain, sesuatu yang sel normal tidak boleh lakukan.

Pertumbuhan di luar kawalan dan menyerang tisu-tisu lain adalah apa yang membuatkan sel menjadi sel kanser.

MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT !!!

CADANGAN CARA MAKAN MIRACLE APRICOT SEED:

Bagi pesakit kanser atau pesakit yang mempunyai luka dalam tubuh, hendaklah memakan sepotong buah betik atau nanas 15 – 30 minit sebelum memakan MIRACLE APRICOT SEED.

Mula memakan MIRACLE APRICOT SEED dengan jumlah yang sedikit dan tambahkan jumlahnya sedikit demi sedikit sehingga sesuai dengan kondisi badan dan mencapai jumlah MIRACLE APRICOT SEED yang perlu dimakan. Apabila terlebih makan MIRACLE APRICOT SEED boleh mengakibatkan sedikit pening, khayal atau mabuk.

Untuk beberapa hari memakan MIRACLE APRICOT SEED, kadang kala akan mengalami demam, lemah badan, mengantuk, rasa letih dan mungkin akan tumbuh biji-biji halus seperti ruam dianggota badan. Teruskan memakannya kerana itu petanda Vitamin B17 yang terdapat dalam MIRACLE APRICOT SEED tersebut sedang aktif bekerja.

Minum banyak air mineral dan makan banyak buah-buahan serta sayur-sayuran yang anti-kanser. Jangan makan MIRACLE APRICOT SEED bersama buah badam. Isi perut dahulu sebelum makan MIRACLE APRICOT SEED. Sila simpan MIRACLE APRICOT SEED dalam peti sejuk di bahagian kering untuk menjaga kualitinya dan mengelakkannya daripada berbubuk –Jangan dibekukan, dimasak atau dijemur di bawah sinaran matahari.

Terdapat pelbagai versi tentang jumlah (kuantiti) MIRACLE APRICOT SEED yang perlu diambil bagi setiap jenis penyakit sama ada untuk tujuan pencegahan atau rawatan. Ini adalah kerana faktor-faktor seperti perbezaan saiz tubuh seseorang, kondisi badan seseorang, kandungan Vitamin B17 yang terdapat dalam MIRACLE APRICOT SEED itu sendiri, tahap teruknya sesuatu penyakit dan bebagai-bagai lagi. Walaupun demikian, makanlah MIRACLE APRICOT SEED sebanyak mana yang termampu dalam kadar secepat yang boleh.

CADANGAN JUMLAH (KUANTITI)
MIRACLE APRICOT SEED YANG PERLU DIMAKAN:

1 kapsul MIRACLE APRICOT SEED = 2 biji aprikot
Bagi Pesakit Kanser: 7-10 kapsul x 6 kali sehari (setiap 4 jam)
Bagi Pesakit jantung : 4-5 kapsul x 2-3 kali sehari
Bagi pesakit darah tinggi, kencing manis, asma, alahan, resdung : 2-3 kapsul x 2-3 kali sehari
Bagi Lain-lain Penyakit: 2 kapsul x 2-3 kali sehari

Untuk Tujuan Pencegahan: 2-7 kapsul sehari.

**makan MIRACLE APRICOT SEED selepas makan

"Dr. Krebs menegaskan bahawa, dengan memakan 7 biji aprikot (3-4 kapsul) sehari akan memustahilkan pertumbuhan kanser"

" Bantulah keluarga anda menghapuskan sel-sel kanser atau penyakit kronik yang di hadapi .. miracle apricot seed dapat membunuh sel-sel kanser , spt kanser hati , usus , rahim/ servik dan lain2 lagi .. juga dapat menyembuhkan penyakit kronik spt penyakit jantung , darah tinggi , kencing manis , rabun dan sebagainya .. "

Bagaimana Kapsul Miracle Apricot Seed Membantu Anda ?

Amalan Kapsul B17 Apricot Seeds adalah untuk mencegah kanser daripada berlaku. Tubuh yang tiada unsur vitamin b17 dalam pemakanan harian adalah terdedah kepada perkembangan sel kanser. Ia bermula daripada tumor hinggalah ianya berkembang menjadi kanser.

Kapsul B17 Apricot Seeds disarankan bagi amalan pemakanan semulajadi yang menghalang sel kanser yang baik diamalkan seawal usia 4 tahun. Ia untuk langkah pencegahan sambil menikmati kebaikan kesan baik kepada tubuh seperti :

- kecantikan kulit
- mata yang sihat
- memori yang meningkat
- membantu menstabilkan hormon & proses
- penurunan berat badan
- menjaga jantung,hati,buah pinggang
- membantu menstabilkan gula dalam darah,
- membantu kolestrol & menstabilkan tekanan darah
dan banyak lagi manfaat Kapsul Miracle Apricot Seed MAS B17 ini..

Sihat Kembali Dengan Miracle Apricot Seed
-------------------------------------------------------------------

InsyaAllah membantu anda yang menghadapi masalah-masalah seperti ini:

✗ Leukimia, kanser payudara, kanser Serviks, Kanser Otak, Kanser Hati, Kanser Tulang, Kanser Lympoma, Kanser Uterus, Kanser Perut, Kanser Prostat, Kanser Ovari, Kanser Colon, kanser Paru-paru, Kanser Usus, Kanser kulit dan lain-lain lagi
✗ Mampu merawat penyakit kronik yang lain seperti penyakit Kencing Manis, Jantung, Darah Tinggi, Gout, Parkinson & Asma.
✗ Mengurangkan berat badan, tekanan darah tinggi & Kolestrol dalam darah
✗ mengimbangkan kandungan gula dalam darah
✗ meningkatkan kesihatan mental & memori
✗ membersihkan arteri
✗ Mengurangkan masalah sakit sendi
✗ Membantu masalah buasir
✗ berfungsi sebagai tonic dan antioksidan yang dapat menyingkirkan toksin dalam badan.
✗ Menyelesaikan masalah haid tidak teratur dan keputihan
✗ mampu merawat masalah kulit seperti terdedah kepada sinaran Uv, gatal-gatal & alahan.
✗ Menyelesaikan masalah jerawat dan resdung
✗ Menghaluskan kulit

Ingat, inilah satu-satunya rawatan alternatif yang mempunyai harga jauh lebih murah jika dibandingkan dengan rawatan di hospital pakar.

Malah keberkesanan vitamin B17 terbukti telah diperakui oleh doktor-doktor seluruh dunia.

ღ PRN2013/575 ➳ lulus kesemua ujian di Pusat Racun Negara dan bebas daripada kesemua 113 list of drugs 2013.

TANYA DIRI ANDA ??

> Apa ikhtiar anda untuk diri anda sendiri, ibu/ayah, atuk/nenek, saudara mara / kawan yang menghidap kanser payudara

> Anda tahu anda ada pertalian darah dengan mereka yang menghidap kanser tapi masih buat rilek jek. Takkan nak tunggu kena detect dgn doktor baru nak sibuk mencari penawar

> Adakah anda sanggup membayar bil hospital & kos perubatan yang semakin TINGGI atau adakah insuran anda "cover" untuk penyakit KANSER & penyakit-penyakit KRONIK yang lain.

> Ingatlah MENCEGAH lebih baik dari MERAWAT
> Pastikan anda hidup sihat & sentiasa bersedia dengan mengamalkan pemakanan baik.
> Kawal sel jahat di dalam tubuh badan anda dengan mengamalkan memakan Vitamin B17

+++++++++++++++++++++++++++++


Kepada pengamal-pengamal biji aprikot, teruskan amalan anda…. cuma perlu diingatkan disini, bagi orang-orang yang normal utk pencegahan di cadangkan boleh makan aprikot maximum 30 biji sehari . Bagi yang berpenyakit kanser, boleh memakan biji aprikot sehingga berjumlah 50-70 biji sehari. Untuk yang baru hendak mencuba, mulakan dengan jumlah yang sedikit dahulu. Jika sekiranya badan kita rasa OK, barulah tambahkan jumlahnya sedikit demi sedikit sehingga mencapai jumlah yang disyorkan iaitu lebih kurang 10-15 biji 2 kali sehari.

InsyaAllah, amalan memakan biji aprikot dapat mencegah diri kita dari diserang penyakit kanser. Biji aprikot bukan sahaja boleh membantu kita dalam pencegahan dan penyembuhan penyakit kanser tapi juga telah terbukti dapat membantu mereka yang menderita sakit buasir, darah tinggi, kencing manis, sakit sendi dan lain-lain.

-------------------------------------------------


KEBAIKAN MIRACLE APRICOT SEED:
Kaya dengan vitamin B17 yang sangat bagus untuk pencegahan kanser dan membantu meningkatkan system imunisasi badan.
KELULUSAN KKM: MAL16060039TC


KACIP FATIMAH PHYTO PLUS HASIL PENYELIDIKAN TERBAIK UTM

 KACIP FATIMAH PHYTO PLUS HASIL PENYELIDIKAN TERBAIK UTM
2. Skin Care UTM - Anti Ageing Regenerating Serum WISDERM | 2. Skin Care UTM - Anti Ageing Regenerating Serum WISDERM » Wisderm Cosmetics Starter Pack | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » BAGAIMANA KACIP FATIMAH BERFUNGSI UTK FIBROID DAN CYST | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » Ekstrak Kacip fatimah VS Evening Primrose Oil | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » KACIP FATIMAH UTK AWET MUDA & ANTI KANSER | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » KAPSUL KUNYIT, APRIKOT DAN FIBROID | 9. Minyak Kelapa Dara - Produk UTM VIRGIN COCONUT OIL (VCO) | 16. MIRACLE APRICOT SEED VITAMIN B17


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut


KELULUSAN KKM: MAL06100645TC


EKSTRAK KACIP FATIMAH (EKF) keluaran UTM di jamin bersih dan halal kerana kajian saintifik dilakukan oleh penyelidik UTM yang mempunyai makmal sendiri dan dipantau oleh Institut Pembangunan Bioproduk, UTM. 

Ia adalah ekstrak (pati) 100% dan bukan seperti kebanyakan keluaran lain yang menggunakan serbuk batang kayu.

Sesuai untuk wanita yang : 
1. CEPAT LETIH
2. HAID TIDAK TERATUR
3. KEPUTIHAN yang BANYAK
4. SENGGUGUT yang TERUK

Kebaikan Ekstrak Kacip Fatimah:
1. Mengatur semula kitaran haid bagi wanita yang sudah lama tidak datang haid atau kitaran haid yang tidak teratur.
2. Mengurangkan keputihan atau lendiran yang melampau daripada faraj.
3. Merawat kecederaan dan mengecutkan Rahim/faraj selepas bersalin atau keguguran.
4. Menambah kecergasan dan tenaga selepas bersalin
5. Menambah tenaga dan syahwat semasa hubungan intim bersama suami
6. Melangsingkan badan dan menegangkan otot-otot
7. Merangsang pengeluaran hormone untuk melancarkan perjalanan darah dan kitaran haid sekaligus mengurangkan sakit senggugut
8. Mengurangkan sakit senggugut
9. Mengatasi masalah kemurungan (meroyan) selepas bersalin
10. Mengurangkan risiko ‘turun rahim’ atau prolapse
11. Mengurangkan masalah menopause seperti rasa panas, kekeringan dan mood yang tidak menentu
12. Melancarkan proses kelahiran bayi (diambil pada minggu kehamilan ke-38)

13. - Mencegah pembiakkan sel prakanser
14. Memantapkan tisu yang memerlukan hormon estrogen
15. Mengukuhkan struktur tulang melalui penyerapan jisim tulang
16. Melewatkan proses penuaan.
17. Mengurangkan kesakitan di sendi dan otot.

Cara Pengambilan : 
Kacip Fatimah Phyto Plus (60 caps) untuk penggunaan 2 bulan

Ambil setiap hari KECUALI ketika haid dan hamil.

 Harga : RM 90.00 - 60 KAPSUL  

KACIP FATIMAH......
SEMUA WANITA HARUS MILIKI NYA

RM 90.00

Miracle Apricot Seed -Vitamin B17

Miracle Apricot Seed -Vitamin B17
6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » BAGAIMANA KACIP FATIMAH BERFUNGSI UTK FIBROID DAN CYST | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » Ekstrak Kacip fatimah VS Evening Primrose Oil | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » KACIP FATIMAH UTK AWET MUDA & ANTI KANSER | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » KAPSUL KUNYIT, APRIKOT DAN FIBROID | 16. MIRACLE APRICOT SEED VITAMIN B17KELULUSAN KKM: MAL16060039TC


Vitamin B17 terdapat dalam banyak makanan tetapi malangnya tabiat pemakanan kita hari ini telah mengetepikan vitamin B17 yg rasanya agak pahit, tetapi berkesan mencegah kanser.

Miracle Apricot Seed 100% kaya dgn Vitamin B17 yg dpt membantu membunuh sel sel kanser, membaik pulih sel-sel dlm badan dan dijadikan makanan tambahahan utk mencegah drp pelbagai penyakit. Jadikan MAS B17 sebagai satu makanan amalan seisi keluarga sebagai pencegahan kanser dan penyakit2 kronik yg lain.

Adakah anda mencari makanan kesihatan atau supplement harian utk penjagaan kesihatan diri?✎ Adakah anda inginkan makanan kesihatan yang berasaskan 100% daripada biji aprikot tulen yg berkualiti tinggi? ✎ Adakah anda ingin mencegah daripada pelbagai jenis penyakit?

Bagaimana Kapsul Miracle Apricot Seed Membantu Anda ?

Amalan Kapsul B17 Apricot Seeds adalah untuk mencegah kanser daripada berlaku. Tubuh yang tiada unsur vitamin b17 dalam pemakanan harian adalah terdedah kepada perkembangan sel kanser. Ia bermula daripada tumor hinggalah ianya berkembang menjadi kanser.

Kapsul B17 Apricot Seeds disarankan bagi amalan pemakanan semulajadi yang menghalang sel kanser yang baik diamalkan seawal usia 4 tahun. Ia untuk langkah pencegahan sambil menikmati kebaikan kesan baik kepada tubuh seperti

RM 85.00
Pages: | 1 |