Skip Navigation
Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lut
Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lut

27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous - Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lutut & Saraf

Anda ada masaalah sakit sendi dan lutut ?

Berita gembira untuk anda - Harapan baru untuk pesakit sendi..

Hidup lebih selesa setiap jam tanpa kesakitan.

Jika anda atau ahli keluarga anda mengalami sakit-sakit seperti

♒ Sakit Sendi
♒ Sakit Lutut
♒ Sakit Pinggang

Satu penemuan baru utk sakit Sendi. Ia bukan kelegaan sementara seperti kebanyakan pil penahan sakit yang lain, tetapi ia memberikan kelegaan yang panjang dan yang lebih penting, tidak ada atau hampir tiada kesan sampingan dan tidak bersifat kebergantungan (dependant).

InsyaAllah, selepas ini, anda tidak perlu lagi bergantung kepada pil penahan sakit yang kebanyakannya mengandungi kesan sampingan.

Derita apabila Sakit Sendi menyerang !

Amat simpati apabila melihat pesakit bercerita masalah kesakitan yang mereka alami. Pesakit sendi lutut mengadu mereka sukar berjalan dengan elok. Berkerut dahi mereka bila berjalan. Ada yang perlu dipapah, dan ada yang perlu bertongkat.

Pesakit pinggang mengadu mereka tak mampu angkat benda berat. Terdapat kes yang kronik, sampai kesakitan tersebut merebak ke bahagian peha, betis & bawah tapak kaki.

Pesakit tulang belakang pula, lebih kasihan. Mereka berdiri pun sakit, duduk pun sakit.
Denyut kesakitan menyebabkan mereka jadi kecewa & murung.

Simptom ini jangan dibiarkan berterusan.
Jika dibiarkan, sakit tadi boleh bertambah kronik

Selamat tinggal kesakitan yang perit
Kini, anda tak perlu lagi bergantung kepada pil penahan sakit & minyak panas.

Dapatkan Set Combo Wellin + Orthotril utk kesembuhan Sakit sendi Anda
Tempahan : Pm /Whatsapp 012-3155968

==========================================
SIAPA YANG PERLU Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lutut & Saraf
==========================================
❤ Sesiapa yang menghadapi masalah SENDI.
❤ Sesiapa yang menghadapi SENDI MERADANG.
❤ Sesiapa yang menghadapi masalah LUTUT.
❤ Sesiapa yang menghadapi OBESITI (menyebabkan sakit lutut)
❤ Sesiapa yang ada GOUT
❤ Sesiapa yang ada penyakit berkaitan SARAF.

✿ IKHTIAR UNTUK KESEMBUHAN BERSAMA WELLIN II
MEMBANTU SAKIT LUTUT / SENDI / GOUT / SARAF ✿

KANDUNGAN WELLIN II
================
Bahan utama adalah Asid boswelic. Asid boswelic mampu menurunkan aktiviti enzim pro-inflamasi yang dikenali sebagai elastase manusia.

===============================
Antara kelebihan Bowellia Serata ini ialah:-
================================

✔ Mencegah KEROSAKAN tulang rawan dan sendi.
✔ Mengurangkan sel imun yang menyebabkan keradangan.
✔ Meningkatkan bekalan darah ke sendi.
✔ Menenangkan sendi dengan cecair sinovial, struktur menjadi licin dan mudah untuk bergerak.

Amalkan Ibu Glow Wellin dan Otothtril bagi merawat saraf, membaiki sendi dan otot disamping melancarkan semula (servis) saraf agar perjalanan darah kembali normal, menguatkan dan memulihkan saraf yang cedera, mempercepatkan penyembuhan bagi yang strok, merawat tubuh badan, merawat kaki dan tangan terutama melibatkan saraf, menguatkan dan memulihkan bahagian dalaman tulang belakang dan sendi.

==========================
APA ISTIMEWA NYA - PAKEJ [O/W] (ORTHOTRIL & WELLIN II)?
==========================

WELLIN II & ORTHOTRIL - Penawar herba semula jadi.
Formula terbaik 100% herba asli terbukti efektif selamat dan tiada kesan sampingan.

Tentu anda tak pernah mendengar herba yang hanya terdapat di India iaitu BOSWELLIA SERATA dan digunakan sejak ratusan tahun dalam perubatan Ayurveda.

Anda boleh search di google nama herba ini dan terkejut melihat betapa mujarabnya herba ini. Herba ini sekarang menjadi rebutan oleh US dan negara Eropah serta German untuk dijadikan bahan dalam perubatan mereka.

Sehinggakan herba ini boleh dijadikan painkiller dengan 100% tiada kesan sampingan keatas badan manusia berbanding painkiller yang ada sekarang di pasaran yang membahayakan kesihatan untuk jangka masa panjang.

==============================

KHASIAT UTAMA - ORTHOTRIL PENAWAR SENDI LUTUT SARAF

. # Pure Boswellia Serata #

✔ Boswellia ni herba yang tumbuh subur di India yang mana memberikan banyak kebaikan kepada sendi kerana bahan ini bertindak sebagai ejen anti-inflamasi dengan kehadiran “asid boswellic”. Asid boswellic ini mampu menurunkan aktiviti enzim pro-inflamasi yang dikenali sebagai elastase manusia.

✔ Antara lain berfungsi menghalang tindakbalas kimia dalam otak yang melibatkan keradangan.Ia juga turut digunakan dalam perubatan tradisional untuk meredakan simptom arthritis, osteoarthritis, bursitis dan juga carpal tunnel syndrom.Boswellia atau secara specifiknya Boswellia Serrata, digunakan secara meluas dalam perubatan ayurveda daripada India.

✔ Estrak boswellia (sap/getah/cecair likat yang diambil daripada batangnya) sangat kaya dengan asid boswelik, (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang merupakan sumber anti keradangan semulajadi yang dipercayai secara turun temurun.

✔ Pada tahun 2003, satu kajian telah diadakan terhadap 30 pesakit sendi untuk membandingkan keadaan mereka sebelum dan selepas diberi suplemen ekstrak Boswellia ni. Selepas 8 minggu, kesemua pesakit memberitahu, keadaan mereka jauh berubah dari sebelum mengambil Boswellia.

✔ Kesakitan sendi sudah semakin kurang dan bertambah pulih..
Uniknya tumbuhan Boswellia ini kerana kehebatannya sebagai agen anti-keradangan dan ada juga kajian yang mengaitkan keupayaannya dalam menangani masalah kanser.

✔ Ia digunakan secara meluas dalam rawatan osteoarthritis, Crohn’s Disease, kencing manis, asma dan banyak lagi. Malah kerana kehebatannya mengatasi keradangan, ada yang menggelarnya sebagai pain-killer yang hebat, tanpa kesan sampingan kerana ianya 100% semulajadi!

Bagaimana Produk WELLIN II & ORTHOTRIL membantu pesakit Sendi

Produk Wellin II mampu membantu memberi isian (kartillage) kepada sendi agar tulang tidak bergesel. Wellin diperbuat daripada bahan-bahan aktif iaitu herba yang tumbuh subur di India yang mana memberikan banyak kebaikan kepada sendi kerana bahan ini bertindak sebagai ejen anti-inflamasi dengan kehadiran “asid boswellic”. Asid boswellic ini mampu menurunkan aktiviti enzim pro-inflamasi yang dikenali sebagai elastase manusia.

Kebaikannya ialah dapat mencegah kerosakkan tulang rawan dan sendi, mengurangkan sel imun yang menyebabkan keradangan, meningkatkan bekalan darah ke sendi, menenangkan sendi dengan cecair sinovial, struktur menjadi licin dan mudah untuk bergerak.

Selain itu, akar dari kunyit iaitu kurkumin mampu meningkatkan keimunan tubuh dan mengurangkan inflamasi dengan menurunkan tingkat histamine serta meransang kelenjar adrenal untuk meningkatkan pengeluaran hormon yang dapat mengurangkan radang. Kurkumin kaya dengan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang tidak stabil dan boleh merosakkan sel-sel.

Kalsium laktat pula adalah salah satu nutrisi utama dalam menjaga tulang agar kuat dan sihat.

Pengambilan kalsium dalam badan membantu memudahkan pergerakan nutrisi melintasi sel membran serta bagi mendapatkan tulang yang baik dan mencegah tulang menjadi rapuh. Kalsium membantu menguatkan tulang dan mengurangkan sakit punggung. Keropos tulang juga berlaku pada wanita pasca-monopause kerana hormon menurun.

Melalui pengambilan Wellin selama 30 hari mampu membantu mengurangkan rasa sakit pada sendi dengan cara penggunaan yang disyorkan. Wellin diminum sehari satu paket selepas makan malam tetapi bagi yang mengalami masalah sendi yang sudah lama serta serius disyorkan penggunaan Wellin dua paket sehari siang dan malam.

Gabungan Wellin, ORTHOTRIL dan KOLAGEN TULEN amatlah disyorkan kerana KOLAGEN TULEN boleh membantu memperbaiki sel badan, mempercepatkan pemulihan dan mengurangkan masalah joint seperti inflamsi, sakit dan kulit menjadi lebih halus dan licin.

Sakit Lutut dan Sendi ...???
Jangan Tunggu Sampai MELARAT...Bertindak Sekarang !!!

Dapatkan Set Combo Wellin + Orthotril utk kesembuhan Sakit sendi Anda
Tempahan : Pm /Whatsapp 012-3155968

Ibu Glow Pure Collagen

Ibu Glow Pure Collagen
3. Pilihan KolagenTerbaik Satin Skinz/Sari Age Gard | 3. Pilihan KolagenTerbaik Satin Skinz/Sari Age Gard » 1.Iz Pure Collagen - 150,000mg | 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis | 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lutut & Saraf


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

13 Kebaikan IZ PURE KOLLAGEN
  Menjadikan kulit lebih anjal & tegang.
  Mengurangkan garis halus dan kedutan.
  Warna kulit seimbang.
  Kulit bersinar, cerah, Sihat & nampak lebih muda.
  Memperbaiki sel badan.
  Melawan radikal bebas.
  Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
  Memutihkan kulit.
  Kulit lebih lembap.
  Kulit lebih halus dan licin.
  Mengurangkan masalah joint seperti inflamsi dan sakit sendi.
  Tulang dan gigi menjadi aktif dan sihat.
  Pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat.

RM 89.90

Wellin II - Penawar Sakit Lutut & Sendi

Wellin II - Penawar Sakit Lutut & Sendi
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis | 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lutut & SarafKLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Sakit Lutut dan Sendi ..??? Jangan Tunggu Sampai MELARAT... Bertindak Sekarang !!

Produk Wellin II mampu membantu memberi isian (kartillage) kepada sendi agar tulang tidak bergesel. Wellin diperbuat daripada bahan-bahan aktif iaitu herba yang tumbuh subur di India yang mana memberikan banyak kebaikan kepada sendi kerana bahan ini bertindak sebagai ejen anti-inflamasi dengan kehadiran
“asid boswellic”.

Kebaikannya ialah dapat mencegah kerosakkan tulang rawan dan sendi, mengurangkan sel imun yang menyebabkan keradangan, meningkatkan bekalan darah ke sendi, menenangkan sendi dengan cecair sinovial, struktur menjadi licin dan mudah untuk bergerak.

Selain itu, akar dari kunyit iaitu kurkumin mampu meningkatkan keimunan tubuh dan mengurangkan inflamasi dengan menurunkan tingkat histamine serta meransang kelenjar adrenal untuk meningkatkan pengeluaran hormon yang dapat mengurangkan radang. Kurkumin kaya dengan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang tidak stabil dan boleh merosakkan sel-sel.

Kalsium laktat pula adalah salah satu nutrisi utama dalam menjaga tulang agar kuat dan sihat.

Melalui pengambilan Wellin II selama 30 hari mampu membantu mengurangkan rasa sakit pada sendi dengan cara penggunaan yang disyorkan.

Iz Wellin diminum sehari satu paket selepas makan malam tetapi bagi yang mengalami masalah sendi yang sudah lama serta serius disyorkan penggunaan Iz Wellin dua paket sehari siang dan malam.

Gabungan Iz Wellin + ORTHOTRIL dan KOLAGEN TULEN amatlah disyorkan kerana KOLAGEN TULEN boleh membantu memperbaiki sel badan, mengurangkan masalah joint seperti inflamsi, sakit dan kulit menjadi lebih halus dan licin.

Harga Wellin II : RM98.00 (SM)


RM 98.00
Pages: | 1 |