Skip Navigation

2. Minuman Smart Coco A+ - Utk anak & Sekeluarga - - Testimoni -En Ngah, Sg Tiram

Anak saya yang ketiga dalam darjah lima pada mulanya pelajaran merosot dan dia selalu lesu dan kurang bermaya. Setiap kali balik dari sekolah keletihan & kekurangan tenaga untuk belajar tapi selepas menggunakan 2 kotak Smart Coco ternyata banyak berbeza dan semakin cerdas. Keputusan peperiksaannya juga meningkat, bertambah tekun dan rajin belajar. Satu peningkatan yang sangat mendadak.

Anak saya yang keempat pula pelajarannya memang baik tetapi ia mengalami gatal-gatal apabila bermain dan juga alahan kepada gigitan nyamuk, menjadi merah dan gatal-gatal apabila di garu. Setelah mengambil Smart Coco sebanyak 2 kotak ternyata amat berkesan mengurangkan masaalh gatalnya.

Saya sekeluarga akan terus mengambil Smart Coco bagi kebaikan pelajaran dan kesihatan anak saya. Sekarang saya mendaftar menjadi pengedar bagi menjana pendapatan tambahan serta dapat membantu mengembangkan produk yang baik ini.


Puan Nurul Hudaa, Nilai Impian

Assalamualaikum, Syukur ke hadrat Allah subhanahu wa taala kerana dengan keizinannya anak saya berjaya dengan cemerlang dalam UPSR 2009 dengan mendapat 5A. Apa yang saya ingin kongsikan di sini ialah saya memberikan anak saya minum Smart Coco A+ setelah mendapat maklumat dari radio IKIM.com. Terus saya dapatkan produk tersebut sebanyak 2 kotak di PKNS Bangi. Alhamdulillah, anak saya diberikan produk ini sebulan sebelum menghadapi UPSR dan hasilnya anak saya menyatakan bahawa dia boleh menjawab semua soalan dengan mudah dan senang.
Terima kasih sekali lagi.

Nor Hidayah, Jasin

Saya Nur Hidayah, merupakan pelajar Sek Kebangsaan Jasin, saya adalah pelajar top 2 di sekolah ini, bergiat aktif dalam kokurikulum. Pernah ditawarkan ke kolej yayasan saad tetapi tidak melepasi kriteria diperlukan. Bagaimanapun saya tetap tidak putus asa dan mengamalkan Smartcoco A+ sebagai minuman harian untuk membantu saya menerima pelajaran diajar oleh guru dengan sepenuhnya.

Alhamdulillah, berkat doa ibu bapa dan amalan minuman Smartcoco A+, kecemerlangan saya terus digilap, saya dianugerahkan tokoh pelajar di sekolah agama kerana berjaya mendapat 8A dalam peperiksaan dan di sekolah harian saya mendapat keputusan UPSR 5A.

Kecemerlangan ini dibantu dengan minuman berkhasiat Smartcoco A+ yang terbukti berkesan mencerdaskan minda. Kini saya lebih bersedia untuk mengekalkan kecemerlangan saya di tingkatan 1.

Puan Rosniza

Anak saya mengalami satu kemalangan yang mengakibatkan 50% kakinya melecur akibat terbakar. Akibat kemalangan ini kakinya mengeluarkan gelembung air bisa dan bernanah. Anak saya diarahkan oleh doktor untuk menjalani satu pembedahan membuang nanah. Namun, berkat usaha saya dengan memberi minum Smartcoco A+ dan jus Al-Khaira secara intensif telah menyebabkan keadaan luka anak saya cepat sembuh dan apa yang menakjubkan dia tidak perlu menjalani pembedahan yang dijadualkan memandangkan keadaan nanah sudah kering. Saya juga telah menyapukan jus al-Khaira ini di atas luka yang dialami sebagai salah satu insiatif untuk membantu mempercepatkan penyembuhan.

Alhamdulillah usaha saya berjaya, luka anak saya semakin kering dan anak saya tidak perlu banyak bergantung kepada ubat doktor. Walaupun anak mengalami trauma kesakitan, namun dia tenang dan yakin mungkin inilah kesan positif dari minuman SmartCoco A+ dan Jus Al-Khaira

Puan Rusyda

Saya mengambil Jus Al-Khaira dan mendapati lebih bertenaga, masalah yang berkaitan dengan perut iaitu sakit pada masa-masa tertentu telah tiada dan perjalanan darah haid saya mula teratur.

Puan Rositah

Saya ibu kepada dua orang anak mendapati sejak meminum jus dan SmartCoco A+ , tidur lebih nyenyak, lebih bertenaga dan paling ketara ialah kebas-kebas di tapak tangan telah tiada dan saya amat gembira.
Alhamdulilllah.


Puan Jariah

Mula-mula minum SmartCocoA+ dan jus saya mengalami cirit birit dan muntah-muntah. Saya tetap teruskan meminumnya dan sekarang sakit-sakit badan tiada dan amat bertenaga melakukan kerja seharian. Umur saya 59 tahun.

Puan Katijah

Saya berumur 66 tahun dan rasa sakit lutut yang dialami sebelum ini agak berkurangan dan batuk-batuk pun telah hilang. Darah tinggi juga bacaannya adalah terkawal.

Puan Hasliza, Bukit Baru, Melaka

SmartCoco membantu mengekalkan tenaga utk kerja harian dan Al Khaira menjaga kesihatan dalaman untuk kaum wanita. Batuk dan sakit kaki yang dialami telah berkurangan. Penyakit ulser mulut telah berkurangan dan telah mula berani makan makanan pedas. Tidur saya menjadi lebih nyenyak dan senang bangun tepat waktu Subuh. Kerja harian lebih bertenaga setiap hari. Berat badan telah berkurangan secara semulajadi kerana kadar metabolisma telah meningkat dan kadar perpeluhan telah bertambah. Kulit muka yang berjeragat dan kulit badan menjadi lebih halus.

Kesan langsung kepada anak sulung saya Muhammad Haziq Irfan adalah bangun dengan cergas setiap pagi. Tahap kendiri telah bertambah dan mudah bergaul dengan kawan-kawan di sekolah. Dia dapat menumpukan pelajaran dan berani bertanya pada guru-guru di sekolah dan pelajaran sekolah pagi dan sekolah agama jam telah meningkat dari 2a ke 4a. Hafazan ayat ayat lazim dan surah yasin dihafalkan dengan lancar walaupun masih dalam darjah 1.

Anak kedua saya Mhammad luqman Haqeem telah menjadi lebih ceria di sekolah dan tidak rasa malas lagi ke tadika lagi. Seperti abang, Luqman telah berani mengangkat muka apabila bercakap dengan guru dan rakan-rakan di tadika. Sifat pemalu dan tidak pandai bergaul dengan kawan-kawan perempuan (saya tiada anak perempuan) telah dapat diatasi. Luqman gemar menyanyi nasyid, berzikir dan menghafal surah yassin sehingga ayat 35 dan bakal habiskan seluruh surah pada tahun hadapan, insyaallah.

Suami saya Ahmad Zafi lebih bertenaga ke tempat kerja dan memandu lama tiada masalah lagi kepadanya. Tiada lagi komen penat dan letih apabila balik daripada outstation. Ukur lilit pinggang pun dah berkurangan menyebabkan semua bertambah sayang. Mata pun bertambah terang dan silau semasa memandu telah berkurangan.

Puan Hamidah, Masjid Tanah

Pertama kali menggunakan produk SmartCoco dan Jus Al Khaira, saya telah dapat kesan yang amat memberangsangkan. Untuk diri saya sendiri, saya rasa lebih bertenaga, mudah bangun pagi, tidur yang nyenyak dan minum jus pula tekanan darah tinggi saya terkawal, kebas-kebas tangan hilang serta melancarkan perjalanan haid yang teratur.

Suami saya pula adalah pengidap asma tetapi sekarang beliau tidak lagi menggunakan inhaler dan lendir yang banyak keluar setiap kali beliau batuk. Badannya terasa lebih bertenaga dan cergas. Alhamdulillah. Selain itu, kesan penggunaan pada anak-anak saya:

Anak Pertama (Athirah):

Sebelum meminum Jus Al-Khaira dan SmartCocoA+, dia mengalami selsema dan bersin yang teruk di waktu pagi, kurang tumpuan pada arahan yang diberikan. Sejak pengambilan SmartCoco dan Jus Al Khaira yang berterusan, saya nampak telah ada perubahan. Tiada lagi bersin di waktu pagi dan dia nampak lebih ceria dan cergas.

Anak Kedua ( Hakim ): Hakim pula merupakan pengidap sinus di mana hidungnya tidak boleh disentuh kerana sakit tetapi setelah meminum kedua-duanya, alhamdulillah ada perubahan dan yang lebih ketara ialah dia mula ada keyakinan yang tinggi iaitu sebelum ini dia pernah dibuli disekolah. Tetapi baru-baru ini saya mendapat tahu bahawa dia telah dipanggil ke bilik kaunselor kerana telah bertindakbalas terhadap budak yang telah pernah membulinya.

Anak Ketiga (Aliyya): Aliyya pula sebelum ini agak pemalu dan dia akan membuat kerenah waktu bangun tidur kerana tidurnya yang sentiasa terganggu. Alhamdulillah, dia nampak sangat cergas, peramah dan rajin membantu kerja-kerja di rumah.

Anak Keempat (Qayyum): Anak yang keempat ini pula, sebelum meminum smartcocoA+ dan jus al-khaira memang mula belajar bercakap. Tetapi produk ini telah membuatkan dia lebih petah dan sangat aktif. Senang menguruskannya dan amat peramah.

Kesimpulannya, kami sekeluarga amat menyukai dan amat gembira dengan kesan perubahan yang dialami oleh kami sekeluarga.

Azlin

Hanya dengan sesudu jus Al-Khaira batuk saya berkurangan dan tekak terasa agak selesa. Rasa SmartCocoA+ pula sedap dan saya lebih bertenaga.

Asiah

Kami sekeluarga mengamalkan minuman SmartCocoA+ dan Jus Al-Khaira dan saya dapati kami semakin cergas, perjalanan darah lancar dan lebih berkeyakinan.

Zalina

Saya mengamalkan meminumsmartcocoA+ dan jus Al-Khaira semasa mengandung. Alhamdulillah saya bertenaga dan sihat melakukan kerja harian.

Noraini

Saya mula mengambil SmartCocoA+ untuk anak saya yang berumur 17 tahun. Alhamdulillah nampak perubahan yang ketara ialah di sekolah dia tidak mengantuk lagi dan tumpuannya semakin baik.

Suhailah

Penyakit resdung semakin berkurangan, badan semakin bertenaga dan mendapat tidur yang lebih nyenyak. Anak perempuan saya nampak lebih cergas dan mula menunjukkan sikap yang positif seperti suka mencuba sesuatu perkara yang ditontonnya di dalam TV IQ.

Roslinawati

Anak saya yang berumur 3 tahun sebelum ini air liurnya sentiasa keluar bila dia melakukan sesuatu perkara dengan tekun. Sekarang semenjak minum smartcoco A+ dan jus, nampak ada perubahan di mana dia mampu mengawal air liurnya. Saya pula mendapati berat badan saya ada perubahan dan lebih bertenaga serta agak lawas bila membuang air.

Noris

Saya mendapati badan lebih bertenaga dan tumpuan saya semakin kuat. Alhamdulillah.

Nor Aini Haron, Masjid Tanah

10 sebab saya sekeluarga memilih Smartcoco dan Al-Khaira sebagai minuman harian.

1. Kerana rasanya yg lazat, tidak terlalu pekat ataupun terlalu manis. Tidak terasa jemu walaupun mengambilnya sehingga 3 peket sehari (Smartcoco).
2. Setelah hanya 3 hari mengamalkan Smartcoco, kulit saya terasa lebih lembut dan anjal.
3. Masalah tumit kaki yg mudah kering dan pecah telah hampir tiada.
4. Masalah resdung yg sebelum ini menyebabkan hidung tersumbat, mata menjadi panas dan berair juga telah jelas berkurangan.
5. Tiada lagi masalah migraine, sakit pinggang atau simptom2 yg menganggu sebelum atau semasa haid.
6. Masalah eczema yg hidapi oleh anak2 juga telah tiada.
7. Dengkuran anak2 ketika tidur (disebabkan oleh masalah tonsil) tidak lagi kedengaran. Tidur mereka lebih nyenyak dan tiada lagi rungutan untuk bangun di awal pagi.
8. Peningkatan dan ketajaman daya ingatan dan kecerdasan anak2 mengkagumkan saya.
9. Minuman Smartcoco memberikan saya ketenangan terutamanya apabila saya berasa tegang, tertekan atau stress.
10. Pengambilan Smartcoco dan Jus A-Khaira memberi banyak manfaat kepada kesihatan saya dan keluarga. Saya mendapat nilai untuk wang saya…

Puan Nor, Melaka

Saya telah menggunakan produk dari Fortune Resources iaitu Jus AlKhaira dan Smart Coco untuk kegunaan keluarga saya terutama anak-anak saya. Anak saya yang pertama kerap mengalami sakit perut, selepas anak saya mengamalkan kedua-dua produk Fortune Resources ini, Alhamdulillah perut anak saya sudah tidak mengalami sakit lagi dan dari segi pelajaran anak-anak saya sekarang pun Alhamdulillah semakin meningkat dan mereka lebih fokus semasa berada di dalam kelas.

Anak lelaki saya yang berumur 5 tahun sudah boleh mengaji dan membaca Yasin setiap kali selepas menunaikan solat setelah mengambil kedua-dua produk ini dan ini adalah satu keajaiban bagi saya sekeluarga. Alhamdulillah kami bersyukur kepada ALLAH S.W.T kerana tanpa pertolongan dari ALLAH S.W.T dan Fortune Resources ini, kami sekeluarga tidak dapat keajaiban seperti ini.

Bagi diri saya sendiri, selepas menggunakan kedua-dua produk dari Fortune Resources ini saya dapat merasakan tahap imaginasi saya bagus dan saya cepat ingat apa yang saya hendak sampaikan kepada student saya dan sakit sendi dan lenguh-lenguh anggota badan pun Alhamdulillah sudah tidak rasa lagi.

Ibu saya menghidap darah tinggi, selepas saya memberi kedua-dua produk ini untuk ibu saya, Alhamdulillah berkesan dan darah tinggi ibu saya dah kembali stabil dan dapat membantu ibu saya dari segi fizikal dan imunisasi badan ibu saya. Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Pn Aida Murni merupakan pengasas Fortune Resources dan saya bersyukur kepada ALLAH S.W.T kerana tanpa bantuanNYA, saya mungkin tidak dapat dengan apa yang saya ada sekarang terutama dari segi kesihatan.

Puan Liza, Melaka

Selepas saya mencuba produk keluaran Fortune Resources ini, Alhamdulillah ada kesannya terutama dari segi tenaga, ingatan dan dapat melancarkan proses peredaran darah, saya juga memberi produk ini kepada kedua-dua anak saya dan Alhamdulillah ada peningkatan dari segi pelajaran, sekarang cikgu kelas mereka memberitahu bahawa anak saya dapat fokus dan memberi sepenuh tumpuan apabila guru mengajar di dalam kelas.

Dari segi pemakanan, dulu kedua-dua anak saya sehari makan nasi 3 kali tapi sekarang selepas mengambil produk ini mereka tidak berasa lapar sangat dan sehari mereka makan nasi 1 kali sahaja. Anak saya memberitahu saya sendiri selepas mereka makan Smart Coco mereka berasa cergas dan tidak berasa lapar sangat seperti sebelum ini. Bagi saya sendiri, produk ini terutamanya Jus AlKhaira dapat memberi kekuatan dan semangat di dalam diri saya terutamanya dari segi pekerjaan, saya kerap pergi outstation dari pagi sampai malam, Alhamdulillah selepas saya mencuba Jus AlKhaira ini, saya tidak berasa sakit atau lenguh badan malahan saya berasa cergas dan tidak berasa letih seperti sebelum ini.

Selain itu, berat badan saya pun turun sebanyak 3kg, saya pun hairan sebab produk ini bukan untuk menurunkan berat badan tetapi selepas saya menggunakan kedua-dua produk ini, berat badan pun boleh berkurangan.

Jus AlKhaira ini juga bagus untuk wanita yang datang haid yang tak menentu kerana ia juga boleh memproses kitaran haid dengan betul. Bagi wanita yang baru sudah bersalin juga bagus menggunakan Jus AlKhaira kerana ia dapat membantu dari segi kesihatan dan memberi kekuatan atau semangat kepada kaum ibu yang baru sudah bersalin dan dapat memproses pengedaran darah dengan lancar serta baikpulih segala luka dengan lebih cepat dan InsyaALLAH dapat menghindari dari sebarang penyakit.

Encik Mansor, Klang

Anak saya mengalami masaalah lambat memahami terutamanya pada pelajaran dan percakapan yang selalu tersangkut-sangkut dan tersekat-sekat. Beliau meminati sukan bolasepak tetapi tidak dapat menyebut nama pemain bolasepak dunia seperti dari England, Italy dll. Setelah lama mencuba berbagai produk dan banyak berhabis duit berubatkan anak saya ini, dia masih begitu juga. Saya dan ibunya hampir putus harapan, tetapi pada suatu hari, saya terdengar dari rancangan radio tentang produk SMARTCOCO A+.

Sebagai ikhtiar, saya terus dapatkan produk yang harganya sungguh berpatutan, untuk diberikan pada anak saya. Anak saya menyukai produk SMARTCOCO A+ ini kerana rasanya yang sungguh sedap, dan mudah di ambil. Alhamdullillah, dengan formulasi produk yang istimewa ini, percakapannya menjadi semakin lancar dan kurang tersangkut lagi. Didalam kelas pun dia telah lebih cepat memahami ajaran guru dan ada peningkatan dalam pelajarannya. Masalahnya ini dapat di atasi hanya dengan mengambil hampir 2 kotak SMARTCOCO A+!!! Dan yang paling menggembirakan saya, sekarang dia dapat menyebut nama semua pemain bolasepak dunia dengan betul !!! Saya sangat terharu dan bersyukur kerana dipertemukan dengan SMARTCOCO A+. Hanya dengan mengambil minuman yang simple tetapi mujarab ini, masalah anak saya yang bertahun-tahun telah dapat di atasi kurang dari 2 minggu. Terima kasih SMARTCOCO A+. Kami sekeluarga akan terus meminumnya dan memberitahu semua rakan-rakan dan saudara-mara tentang kebaikannya.

Puan Narizan, Kemaman, Terengganu

Anak saudara saya, Aidil, sudah berumur 3 tahun+. Tetapi masih tidak dapat bercakap dan hanya suka menghisap jarinya. Setelah mengambil SMARTCOCO A+ selama 2 minggu, beliau sudah mula bercakap malah menjadi begitu ramah!!! Percakapannya pun menjadi bertambah lancar dan perkembangan mindanya pun bertambah baik. Ibunya sangat gembira dengan perningkatan ini. Terima Kasih kepada SMARTCOCO A+.

Dr Azrin, Pakar Bedah

Alhamdullillah, selepas beberapa minggu mengambil SMARTCOCO A+, saya berasa lebih fokus dalam pekerjaan saya sebagai seorang doktor pakar bedah. Malah saya berasa segar dan lebih aktif sekarang dalam melakukan tugas saya. Pada bulan Ramadhan yang lepas, saya dapat melakukan solat tarawikh saya dengan lebih kusyuk dan dapat menghabiskan semua rakaat dengan lebih baik kerana saya berasa kurang letih berbanding dengan beberapa tahun lepas di mana saya kadangkala berasa sangat berat menghabiskan solat tarawikh. Saya telah mengesyorkan kepada rakan sekerja saya yang lain, iaitu para doktor, para jururawat dan atendan. Ramai di antara mereka juga sukakan SMARTCOCO A+ dan merasakan efek yang sama bila meminumnya. Bagi anak-anak saya pula, mereka suka meminum SMARTCOCO A+ dan sekarang lebih baik fokus dan ingatan dalam pelajaran. Malah mereka dapat melakukan latihan yang lebih advanced misalnya yang didarjah 2 dapat melakukan latihan darjah 3 dan 4. Dalam Kumon pula anak saya mendapat pelajar terbaik seluruh Malaysia. Alhamduliah saya berasa bersyukur dan gembira. Kami sekeluarga akan terus mengambil Smart Coco A+.

Datin Zaharah, Alor Setar, Kedah

Cucu saya berumur 6 tahun. Tidak lancar bercakap dan lambat membaca. Setelah ibunya memberi minuman SMARTCOCO A+ selama beberapa minggu, perkembangan mindanya nampak ketara, dan dia sudah boleh membaca dan memahami bacaan dengan lebih lancar dan cepat. Syukur Alhamdullillah dengan perkembangan ini. Terimakasih SMARTCOCO A+!!

Puan Hajjah Norila Norlidah, Jasin, Melaka

Anak saya kemalangan dan mengalami gegaran otak. Saya dinasihatkan kawan cuba minum SMARTCOCO A+. Alhamdulillah, sekarang anak saya sudah fokus dan boleh buat apa yang disuruh serta boleh menumpukan dengan penuh perhatian ketika belajar di kuliah. Ini adalah suatu keajaiban kurniaan Allah. Pada bulan Ramadhan lepas, saya minum SMARTCOCO A+ dan Jus ALKHAIRA setiap hari. Alhamdulillah, saya tidak berasa terlalu lapar dan masih bertenaga bekerja di pejabat. Seperkara lagi, umur saya sudah 48 tahun dan mengalami kedatangan haid tidak teratur. Alhamdulillah, Jus ALKHAIRA telah membantu perjalanan haid teratur kembali pulih seperti sediakala. Ini sesuatu yang sangat memeranjatkan saya dan saya syorkan kepada anda mencubanya.

Puan Hamidah, Melaka

Setelah mendengar cerita khasiat SMARTCOCO A+ dan Jus ALKHAIRA dari Radio IKIM, saya telah membelinya untuk kebaikan anak-anak saya. Alhamdulillah, anak saya dalam darjah 1, didapati ada perubahan dari segi kecergasan, peningkatan pelajaran dan sudah boleh berpuasa tanpa lapar dahaga. Anak saya berumur 1 tahun 10 bulan pula sudah boleh berkata-kata. Menakjubkan! Suami saya pula pengidap asma. Alhamdulillah, sekarang penyakitnya berkurangan.

Puan Umi, Sungai Besar

Saya mengalami sakit kaki dan lutut yang agak memeritkan. Malah tapak kaki saya akan turut sakit ketika berdiri dan berjalan. Bertugas sebagai guru memerlukan aktiviti berdiri dan berjalan menambah keperitan tersebut. Setelah mendengar segmen tajaan SmartCoco di IKIM.fm saya mencuba 2 paket, iaitu pagi dan petang, setiap hari. Malah suami saya juga mencuba. 2 hari selepas minum, saya mengalami keperitan di bahagian peha hingga kaki selama 2 hari. Namun, Alhamdulillah kini saya selesa bekerja dan melakukan aktiviti harian. Malah, bangun pagi kami cukup segar. Syukur pada Allah dan terima kasih SmartCoco.

Puan Norlia, Seberang Prai

Anak saya, Amran berumur 15 tahun, agak lemah dalam banyak matapelajarannya kerana susah untuk menumpukan perhatian dalam kelas, juga ketika melakukan ulangkaji. Kadangkala dia mendapat F atau D dalam beberapa peperiksaannya. Saya agak susah hati terhadap perkembangannya kerana pada masa itu, peperiksaan PMR nya sudah hampir tiba. Kami tidak berputus asa. 2 bulan sebelum PMR, saya berikan 2 sachet minuman Smart Coco A+, pagi & petang. Alhamdullillah, dia mula dapat menumpukan perhatian pada ulangkaji. Syukur, pada peperiksaan PMR yang lepas, anak saya telah mendapat 8A. Kami sangat gembira dengan keputusannya. Sekarang, dia minum Smart Coco A+ setiap hari & lebih bersemangat belajar dan berazam untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM nanti.

Puan Azimah, Bangunan SUK, Shah Alam

Setelah beri ketiga tiga anaknya smartcoco ni selama seminggu, beliau dapati anaknya sekarang senang untuk dikejutkan dari tidur kalau dulu bukan main payah dan liat nak bangun tidur. Seperkara lagi, anaknya suka menyanyi tapi selalu lupa lirik tapi sekarang dah hafal lirik. Anak anaknya juga nampak cergas tak malas kalau disuruh belajar.

Puan Zaiton, Jalan Kelang Lama, Selangor

Saya telah memberi anak saya tingkatan 1 smartcoco setelah diperkenalkan oleh adik saya. Saya telah memberi smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang selama hampir 2 bulan. Saya tidak nampak perbezaan yang ketara setelah memberi smartcoco ini selama hampir 2 bulan. Tetapi apa yang memeranjatkan saya ialah baru baru ini, anak saya telah membawa balik kad lapuran dari sekolah dan mendapati anak saya telah mendapat nombor 2 dalam peperiksaan kelas yang selalunya anak saya mendapat nombor belas belas. Saya sangat berterima kasih kepada smartcoco dan akan terus memberi anak saya minum smartcoco.

Puan Salmah, Petaling Jaya

Tahun ini anak saya Amin akan menduduki peperiksaan UPSR, saya risau akan kemajuan pelajarannya. Sikapnya yang malas membuatkan saya mencari jalan bagaimana untuk mengatasinya. Saya terbaca di akhbar mengenai product smartcoco ini. Saya pun mencubanya dengan memberi anak saya smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang. Selepas 3 hari meminumnya, saya dapati anak saya asyik mengantuk je. Saya mula risau akan hal ini. Tapi saya teruskan juga beri anak saya minum smartcoco ini kerana En Akmar yang menjual ini kata akan ada tindak balas dan jangan risau. Lepas tu saya nampak perbezaan anak saya iaitu dia mula tumpu pada pelajarannya, sehinggakan cikgu sekolahnya bertanya kenapa sikapnya tiba tiba bertukar dengan memberi tumpuan yang penuh semasa guru mengajar di kelas. Anak saya juga mengalami kerap kencing malam, sekarang anak saya tidak lagi kencing malam. Perangainya juga telah jauh berubah serta tidak terlalu nakal lagi. Anak saya yang mengambil PMR tahun ini pun saya beri minum smartcoco dan saya juga nampak perbezaannya. Syukur alhamdulilah saya terus bagi anak anak saya minum smartcoco ini.

En Nizam, Eksekutif Hotel, Mid Valley, Kuala Lumpur

Saya mengalami kekurangan daya ingatan dan selalu lupa. Bila saya minum smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang, saya dapati dalam beberapa hari saya rasa macam malas dan mengantuk dan selepas itu saya rasa otak saya macam vcd di putar balik. Sekarang saya dah boleh mengingati sedikit demi sedikit walaupun bukan kesemuanya tetapi ia membantu saya untuk mengingati sebahagian yang saya lupa. Apa yang penting ialah smartcoco ini kena minum secara berterusan supaya ia meningkatkan lagi daya ingatan saya. Terima kasih smartcoco.

Puan Ida, Pulau Pinang

Beberapa bulan yang lalu, saya telah membeli satu mesin yang dapat menggoncangkan badan dengan kuat kononnya untuk menguruskan badan. Setelah melakukan excercise sebanyak 3 kali sehari dengan goncangan yang kuat untuk menghilangkan lemak, saya masih tidak menghilangkan walau seinci tetapi sebaliknya saya merasa pening dan mata saya berpinar-pinar. Selepas itu saya terasa seperti orang yang kehilangan memory atau 'memory loss' dan suka terlupa walaupun perkara itu baru saja berlalu. Mujur ada Smart Coco A+. Saya telah mengambilnya 2 sachet sehari. Selepas seminggu memory saya telah mula pulih kembali sedikit demi sedikit dan selepas sebulan mula pulih seperti sediakala. Alhamdullillah, saya akan terus mengambil Smart Coco A+ setiap hari untuk lebih meningkatkan ingatan saya. Dan terpaksa meninggalkan penggunaan mesin yang merosakkan diri itu.

Puan Sarilah, Permatang Pauh

Saya dan anak perempuan saya telah membeli Smart Coco A+ sebagai minuman harian kami. Pada 3 hari pertama kami meminumnya, kami mendapat selsema dan bersin tanpa berhenti. Kami tertanya2 kenapa begitu jadinya. Selepas 3 hari, selsema kami telah berhenti dengan sendiri, dan kepala kami juga terasa ringan. Rupanya itu itu tindak balas terhadap kami yang mempunyai resdung. Kami berasa gembira kerana Smart Coco A+ bukan saja telah membuatkan ingatan kami menjadi lebih baik, tetapi juga telah menghilangkan penyakit resdung yang telah lama kami tanggung. Terima kasih Smart Coco A+!

Puan Alina, Kuala Lumpur

Saya adalah seorang pekerja di sebuah syarikat swasta. Mungkin kerana faktor umur, dan terlalu banyak masaalah yang saya fikirkan samada masaalah peribadi atau kerja, serta tanggungjawab yang banyak, saya sering merasa tertekan,stress serta terlupa dan selalu tidak dapat menjalankan kerja dengan baik. Boss sering menegur saya kerana banyak melakukan kesilapan dan kerja saya tidak siap. Saya merasa risau dengan keadaan ini. Mujur ada kawan saya yang mengesyorkan Smart Coco A+. Setelah saya ambil sehari 2 bungkus untuk selama beberapa minggu, saya merasakan kerja mula menjadi lebih mudah dan kurang stress. Saya dapat fokus kepada kerja dan keluarga dengan lebih baik. Kerja berjalan lebih lancar dan saya menjadi lebih tenang. Malah Boss mula memuji kerja saya. Saya gembira dengan perubahan terbaru ini.

Azimi, 16 tahun, MRSM

Saya adalah seorang pelajar Tingkatan 4. Selepas sebulan saya mengambil Smart Coco A+, lebih 50% jerawat yang penuh di muka saya telah berkurangan tanpa saya memakai ubat yang lain. Ramai kawan2 saya berasa hairan apa yang telah saya lakukan kerana muka saya menjadi lebih licin. Di kelas juga ada peningkatan markah dalam peperiksaan saya. Saya berasa gembira kerana dengan mengambil Smart Coco A+, bukan saja saya lebih fokus dan daya ingatan saya lebih meningkat, tetapi jerawat di muka saya telah berkurangan seperti 2 dalam 1. Saya merasa gembira. Terima Kasih Smart Coco A+!!

En Daud, Johor Bahru

Anak saya akan menduduki UPSR tahun ini. Saya risau dengan prestasi pelajarannya yang selalu mendapat merah, terutamanya Matematik. Saya berikhtiar dengan menghantarnya ke tuisyen, di samping memberinya minuman Smart Coco A+ ini. Alhamdullillah, setelah mengambil 3-4 kotak Smart Coco A+ sebanyak 2 bungkus sehari, prestasinya mula meningkat kerana katanya dia dapat fokus dan faham serta mengingati ajaran cikgu di dalam kelas dan tuisyen. Keputusannya meningkat ke C sekarang. Saya terus memberinya minuman Smart Coco A+ ini dan yakin prestasinya akan terus meningkat kerana masa masih panjang untuknya belajar sehingga ke peringkat Universiti, itulah harapan saya bersama Smart Coco A+.