Skip Navigation

18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 - Set Terapi Kanser - Aprikot Vitamin B17SET BARANGAN BERIKUT DI FORMULA UNTUK RAWATAN KANSER, LENGKAP DAN BERKESAN. KAEDAH RAWATAN ADALAH SELARI DENGAN APA YANG DIAMALKAN OLEH KLINIK PERUBATAN ALTERNATIF DI MEXICO.

Set ini terdiri dari beberapa gabungan produk yang penting untuk melawan sel kanser di dalam tubuh iaitu:

Apricot Seed Capsule
Oradalin
Bromelain with Quercetin
Young Barley Green Leaves
Dtox Plus

1. Mulakan dengan AFDHAL DTOX PLUS pada waktu pagi sebelum sarapan. Kandungan ekstrak buah-buahan pilihan akan berupaya menyingkirkan toksin dari badan dan membantu hati berfungsi dengan lebih baik. Setiap kotak DETOX Plus mengandungi 10 paket dan perlu diamalkan setiap hari berturut-turut selama 10 hari.2. Ambil Bromelain AFDHAL selepas sarapan.


Bromelin (Brom-Q)
Enzim Pemecah Protein
Harga: RM 103.003. Selepas 15 minit, ambil 1 - 2 kapsul ORADALIN dan 2 kapsul biji aprikot. Anda boleh mengambil kapsul ORADALIN sehingga mencecah 4 biji sebanyak 6 kali sehari. Tujuannya untuk memaksimumkan kandungan B17 memasuki badan dan menahan kanser dari merebak. Kapsul apricot seed pula merupakan pelengkap kepada ORADALIN dalamrawatan kanser dalam membekalkan mineral dan enzim-enzim mentah lain kepada badan.
Oradalin Vitamin B17
Untuk Pencegahan serta Penjagaan Kesihatan &
Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga: RM 179.004. Lakukan Langkah No. (1) dan (2) setiap 4 jam (6 kali sehari).

Sekiranya anda mengalami sebarang reaksi 'krisis penymbuhan' seprti pening, mual-mual, sakit tekak dsb, kurangkan bilangan dos yang diambil. Turunkan kejumlah paling minima dan mula naikkan balik ke dos sepatutnya perlahan-lahan.

5. Ambil daun barli muda AFDHAL (serbuk atau kapsul)
1 sudu besar serbuk ATAU 2 kapsul; 3 kali sehari.6. Minum air sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari (sebaik-baiknya air beralkali).

7. Makan banyak sayuran yang mengandungi B17 (e.g broccoli)

8. Makan banyak buah-buahan (e.g. epal dan anggur mengandungi B17 didalam bijinya)

9. Ambil vitamin C, maksimum 1000 mg sehari untuk membantu pembinaan sel baru.
Anda boleh dapatkan dari mana-mana farmasi.

10. Ambil Zinc untuk membantu mengangkut B17 keseluruh badan,
juga membantu badan menyerap B17 (juga boleh didapati di farmasi)

11. Lakukan senaman ringkas sekurang-kurangnya seperti menarik nafas panjang-panjang di kawasan persekitaran udara yang bersih

Makanan yang dinasihatkan untuk dielakkan :
Nasi Putih (tukar kepada Beras Perang)
Daging lembu dan kambing
Ayam
Telur
Ikan,Gula (tukar kapadda gula stevia atau madu asli)
Makanan laut seperti udang,ketam,sotong dan lain2.

Bunuh Sel Kanser Dengan Corak Pemakanan Betul

Menurut kajian, sel kanser dapat dibunuh dan dilemahkan dengan pengambilan makanan yang betul. Banyak produk telah dikeluarkan oleh mereka yang berpengetahuan berkaitan penyakit ini. Dan in Sha Allah, salah satu produk terbaik untuk melawan sel kanser ini adalah dari set Anti-Kanser Afdhal. Ia merupakan set terbaik untuk rakyat Malaysia yang mahu bebas dari penyakit yang boleh membunuh ini.

Info yang perlu anda tahu berkaitan set Anti-Kanser Afdhal:

Apricot Seed dan Oradalin - Kandungan vitamin B17 di dalam biji aprikot dipercayai menerusi kajian saintifik bahawa ia berfungsi utama dalam membunuh sel kanser dalam tubuh.

Brom-q - Kandungannya yang kaya dengan enzim bromelain membantu keberkesanan dan kelancaran pembunuhan sel-sel kanser. Ianya membuka selaput protin yang melindungi sel-sel kanser.

Dtox plus - Ia melancarkan fungsi hati, melalui pembersihan hati dari toksin dan segala elemen yang boleh mengganggu fungsi hati. Hati adalah organ kritikal bagi manusia terutama apabila kanser sudah mula menguasai tubuh manusia....ianya menjadi sasaran oleh sel-sel kanser.

Young Barley Green Leaves - Produk ini sangat kaya dengan enzim, zat mineral dan vitamin yang dapat membekalkan keperluan utama tubuh dan pada masa yang sama mampu mengalkalikan tubuh pesakit kanser.

Para pakar perubatan seluruh dunia menyatakan bahawa kanser boleh dirawat menerusi pemakanan yang betul. Dan umum kita tahu, punca banyak penyakit yang menyerang manusia adalah dek kerana jenis dan corak pemakanan kita.

Set 'Anti-Kanser' Afdhal adalah pemakanan yang baik untuk pesakit kansert dalam proses rawatan. Andai anda merupakan pesakit kanser atau mengenali sesiapa yang mengidapi penyakit ini, maka ikhktiarkan dgn nset Aprikot ni. Set ini telah mendapat review yang bagus daripada pengguna-pengguna yang mendapatkannya.

IKHTIAR, BERDOA DAN TAWAKKAL

SETIAP PENYAKIT ADA PENAWARNYA ....
SEGALA PENYAKIT DARI ALLAH DAN PENYEMBUH NYA JUGA ALLAH.

Supplemen Untuk Penjagaan Kesihatan &
Pencegahan Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 -
Set Aprikot - Anti Kanser - RM 381.00
Untuk Penjagaan Kesihatan, Fibroid, Cycst serta
Rawatan Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4
Set Rawatan Alternatif Kanser - Vitamin B17
Untuk Penjagaan Kesihatan & Rawatan Kanser
Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga RM 531.00


Set Rawatan Lengkap Alternatif Kanser - Vitamin B17
Untuk Penjagaan Kesihatan & Rawatan Kanser
Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga RM 800.00
PERKONGSIAN BERSAMA – FUNGSI BROMELIN

Untuk maklumat, jika ambil B17@ biji apricot sahaja tidak berkesan. Digalakkan ambil B17@ biji apricot bersama2 Bromilin (Ekstrak Buah Nenas) barulah B17 boleh berkesan @ bertindak lebih efektif. Ramai yang merungut @ bagitau bahawa dah ambil B17 @ Kapsul B17 untuk tempoh yang lama tetapi tidak berkesan ke atas kanser.

Protokol sebenar untuk merawat kanser, di sini kena faham bahawa Bromilin sangat diperlukan bersama B17 kerana berfungsi untuk MEMECAHKAN LAPISAN PROTEIN DINDING SEL2 KANSER, KEMUDIAN BARULAH VITAMIN B17 BOLEH MASUK KE DALAM SEL2 KANSER UNTUK BUNUH SEL2 KANSER. Macam mana B17 nak masuk ke dalam sel sedangkan ada lapisan luar (ibarat baju besi) yang melindungi sel2 kanser. Harap dapat membantu anda semua lebih faham cara sebenar fungsi Bromilin & B17......

BROMELAIN WITH QUERCETIN AFDHAL - (Brom-Q)

BROMELAIN WITH QUERCETIN AFDHAL - (Brom-Q)
14. Sarimah StemCell-Produk Dato Sarimah | 15. Pati Daun Belalai Gajah- Produk Uturn | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Cara Vitamin B17 bertindak merawat kanser | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Diet bagi Pesakit Kanser | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Kanser & Rawatan Alternatif | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » SOALAN Mengenai Aprikot ???? | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Set Terapi Kanser - Aprikot Vitamin B17

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut


KELULUSAN KKM: MAL13115078TBROMELAIN WITH QUERCETIN (Brom-Q)

Brom-q - Kandungannya yang kaya dengan enzim bromelain membantu keberkesanan dan kelancaran pembunuhan sel-sel kanser. Ianya membuka selaput protin yang melindungi sel-sel kanser.

Sel kanser diselaputi oleh protin dan lemak yang tebal. Ini menghalang B17 untuk masuk dan membunuh sel kanser. Apabila B17 terhalang dari menembusi Sel Kanser, ianya akan dimanfaatkan oleh sel-sel sihat dan memberikan manfaat lain tetapi tidak membunuh sel kanser.

Untuk memecahkan selaput protin, disarankan mengambil Bromelain ataupun dengan memakan nenas. Enzim didalam buah nenas atau Bromelain ini berupaya memecahkan selaput protin dan mengurangkan kesakitan pada bahagian kanser.

Khasiat Bromelain (Brom-Q)

◾ Mengelakkan penyakit kanser.
◾ Mengelakkan penyakit jantung.
◾ Meningkatkan tenaga.
◾ Mengurangkan bengkak.
◾ Memperbaiki kapilari yang rapuh.
◾ Mematikan virus.
◾ Mendetoks hati.
◾ Mengurangkan kesakitan akibat arthritis.
◾ Membantu penghadaman
◾ Mengurangkan sakit uluhati.
◾ Mengurangkan masalah bronchitis yang kronik, alahan dan resdung.
◾ Melegakan gejala yang berkaitan dengan penyakit gout.
◾ Melegakan sindrom ‘carpal tunnel’ iaitu bengkak dan kesakitan pada jari-jari.
◾ Melegakan kecederaan ringan dan mempercepatkan proses penyembuhan pada luka.
◾ Mengurangkan gejala-gejala ekzema iaitu ruam-ruam yang gatal.
◾ Enzim bromelain bertugas sebagai penghadam protein dalam tubuh.

Setiap kapsul mengandungi:
350mg ekstrak Bromelain
100mg ekstrak Quercetin

Cara makan:
1 - 2 kapsul selepas makan / 15 minit sebelum makan Kapsul Aprikot utk lebih kesan

Harga : Rm 103.00 - 90 kapsul

RM 103.00

Kapsul Apricot Seeds' Afdhal

Kapsul Apricot Seeds' Afdhal
14. Sarimah StemCell-Produk Dato Sarimah | 15. Pati Daun Belalai Gajah- Produk Uturn | 17. Jus Pati Durian Belanda-Jus Annona | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Cara Vitamin B17 bertindak merawat kanser | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Diet bagi Pesakit Kanser | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Kanser & Rawatan Alternatif | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » SOALAN Mengenai Aprikot ???? | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Set Terapi Kanser - Aprikot Vitamin B17

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut


KELULUSAN KKM: MAL10080124TCKapsul 'Apricot Seeds' Afdhal diperbuat dari 100% biji aprikot yang pahit. Biji aprikot yang sangat kaya dengan B17 atau amigdalina sangat disyorkan untuk makanan tambahan harian untuk tujuan kesihatan umum.

Komponen Vitamin B17 atau Amgdalin berfungsi sebagai agen kimoterapi semulajadi yang mampu melawan kanser secara efektif . Berdasarkan kajian saintifik dan ujian klinikal yang dilaksanakan, B17 atau amgdalin mampu merawat dan memulih masalah sistem metabolik dan menstabilkan sistem tubuh badan yang berfungsi secara tidak normal.

Keberkesanan B17 dalam merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit kanser dan penyakit kronik yang lain telah jelas terbukti dan diakui ramai.

Kajian yang dibuat lebih dari 50 tahun diseluruh dunia mendapati ianya adalah rawatan alternatif terbaik bagi penyakit kanser dan beberapa klinik di Mexico mempunyai rekod cemerlang dengan kejayaan 100% merawat pesakit kanser.

Setiap kapsul mengandungi 450mg biji aprikot yang dikisar halus.

Setiap botol mengandungi 150 biji kapsul.

Cara makan:

Bagi pesakit kanser: 4 kapsul diambil setiap 4 jam sehari

Bagi pesakit lain/ tujuan kesihatan: 2 kapsul setiap pagi dan malam.

RM 99.00

Kapsul Oradalin Aprikot Vitamin B17 (Ekstrak Biji Aprikot)

Kapsul Oradalin Aprikot Vitamin B17  (Ekstrak Biji Aprikot)
14. Sarimah StemCell-Produk Dato Sarimah | 15. Pati Daun Belalai Gajah- Produk Uturn | 17. Jus Pati Durian Belanda-Jus Annona | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Cara Vitamin B17 bertindak merawat kanser | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Diet bagi Pesakit Kanser | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Kanser & Rawatan Alternatif | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » SOALAN Mengenai Aprikot ???? | 18. Produk Aprikot Afdhal Vitamin B17 » Set Terapi Kanser - Aprikot Vitamin B17

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut


KELULUSAN KKM: MAL12105013TKAPSUL ORADALIN AFDHAL adalah B17 dalam bentuk yang berkepekatan tinggi yang juga dikenali sebagai Amigdalin. Untuk kesihatan umum, anda hanya perlu makan dosej yang sangat kecil sahaja sehari yang bersamaan dengan lebih kurang 15 biji aprikot.

Bagi pesakit kanser pula, lebih banyak vitamin B17 yang boleh dimasukkan kedalam tubuh tanpa perlu makan dosej yang banyak.

Mengikut pengkaji dan pengamal luar negara yang juga merupakan pakar dalam dunia vitamin B17 ini, apabila kanser sudah berada di tahap di mana sel kanser telah merebak keluar dari tempat mula-mula ianya menyerang pesakit, kandungan B17 dalam bentuk konsentrasi yang tinggi di perlukan oleh pesakit untuk menyerang sel-sel kanser tersebut.

Cara Makan:
Pesakit kanser: 3 - 6 biji sehari selepas makan (Setiap 4 jam)
Kesihatan umum: 1 biji kapsul sehari selepas makan

RM 179.00
 
Pages: | 1 |