Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 99.00
99.00
Quantity:
print
14. Sarimah StemCell-Produk Kesihatan Dato Sarimah-Anti Kanser | 15. Pati Daun Belalai Gajah- Produk Uturn - Penawar Kanser | 17. Jus Pati Durian Belanda-Jus Annona Penawar Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Cara Vitamin B17 bertindak merawat kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Diet bagi Pesakit Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Kanser & Rawatan Alternatif | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » SOALAN Mengenai Aprikot ???? | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Set Terapi Kanser - Aprikot Vitamin B17

Kapsul Apricot Seeds' Afdhal
Kapsul 'Apricot Seeds' Afdhal diperbuat dari 100% biji aprikot yang pahit. Ianya kaya dengan Vitamin B17 atau Amigdalin sangat disyorkan untuk makanan tambahan harian & pencegahan untuk tujuan kesihatan.

Setiap kapsul mengandungi 450mg biji aprikot yang dikisar halus.
Setiap botol mengandungi 150 biji kapsul.Mengapa perlu makan Kapsul Apricot Seeds atau biji aprikot?

Vitamin B17 atau Laetrile mampu meningkatkan sistem imunisasi dan daya ketahanan tubuh badan serta mampu meningkatkan kecerdasan dan tahap kesihatan seseorang individu. Komponen Vitamin B17 atau Amgdalin berfungsi sebagai agen kimoterapi semulajadi yang mampu melawan kanser secara efektif .

Berdasarkan kajian saintifik dan ujian klinikal yang dilaksanakan,
B17 atau amgdalin mampu merawat dan memulih masalah sistem metabolik dan menstabilkan sistem tubuh badan yang berfungsi secara tidak normal.

Keberkesanan B17 dalam merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit kanser dan penyakit kronik yang lain telah jelas terbukti dan diakui ramai. Kajian yang dibuat lebih dari 50 tahun diseluruh dunia mendapati ianya adalah rawatan alternatif terbaik bagi penyakit kanser dan beberapa klinik di Mexico mempunyai rekod cemerlang dengan kejayaan 100% merawat pesakit kanser.

Cara makan:

Bagi pesakit kanser: 4 kapsul diambil setiap 4 jam sehari

Bagi pesakit lain/ tujuan kesihatan: 2 kapsul setiap pagi dan malam.

Antara khasiat B17 ialah:

Mencegah dan merawat pelbagai jenis penyakit kanser seperti; Leukimia, kanser payudara, kanser Serviks, Kanser Otak, Kanser Hati, Kanser Tulang, Kanser Lympoma, Kanser Uterus, Kanser Perut, Kanser Prostat, Kanser Ovari, Kanser Colon, kanser Paru-paru, Kanser Usus, Kanser kulit dan lain-lain lagi

- Mampu merawat penyakit kronik yang lain seperti penyakit Kencing Manis, Jantung, Darah Tinggi, Gout, Parkinson & Asma.

- Mengurangkan berat badan, tekanan darah tinggi & Kolestrol dalam darah

- Mengimbangkan kandungan gula dalam darah
- Meningkatkan kesihatan mental & memori
- Membersihkan arteri
- Mengurangkan masalah sakit sendi
- Membantu masalah buasir
- Berfungsi sebagai tonic dan antioksidan yang dapat menyingkirkan toksin dalam badan.
- Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka.
- Menyelesaikan masalah haid tidak teratur dan keputihan
- Mampu merawat masalah kulit seperti terdedah kepada sinaran Uv, gatal-gatal & alahan.
- Menyelesaikan masalah jerawat dan resdung
- Menghaluskan kulit
- Anti penuaan.

Vitamin B17, merupakan penawar semulajadi yang terdapat pada lebih 1200 tumbuhan-tumbuhan atau buah-buahan terutama pada biji buah aprikot, yang mana 95% berkesan untuk mencegah, merawat dan membunuh sel KANSER. Dalam terapi metabolik, apabila vitamin B17 bertindak balas dengan sel-sel KANSER , enzim Beta-Glucosidase yang hanya terdapat pada sel-sel kanser akan menguraikan elemen-elemen yang terdapat dalam vitamin B17.

Seterusnya, elemen-elemen yang terdapat di dalam vitamin B17 yang telah terurai akan bertindak membunuh sel-sel kanser.Vitamin B17 yang berlebihan juga akan ditukar kepada elemen-elemen yang positif oleh enzim Rhodanese yang terdapat di dalam tubuh badan untuk kesihatan sel-sel tubuh badan.

Vitamin B17 juga membantu mengurangkan keasidan dan toksin di dalam seterusnya membantu meningkatkan keseimbangan PH di dalam tubuh serta membantu memperlahankan penyebaran kanser.


Supplemen Untuk Penjagaan Kesihatan &
Pencegahan Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 -


Oradalin Vitamin B17
Untuk Pencegahan serta Penjagaan Kesihatan & Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 - Jumlah RM 179.00
Bromelin (Brom-Q)
Enzim Pemecah Protein
Harga: RM 103.00
Set Aprikot - Anti Kanser - RM 381.00
Untuk Penjagaan Kesihatan & Rawatan Kanser
Tahap 1, 2, 3 & 4
Set Rawatan Lengkap Alternatif Kanser - Vitamin B17
Untuk Penjagaan Kesihatan & Rawatan Kanser
Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga RM 531.00
PERKONGSIAN BERSAMA FUNGSI BROMELIN

Untuk maklumat, jika ambil B17@ biji apricot sahaja tidak berkesan. Digalakkan ambil B17@ biji apricot bersama2 Bromilin (Ekstrak Buah Nenas) barulah B17 boleh berkesan @ bertindak lebih efektif. Ramai yang merungut @ bagitau bahawa dah ambil B17 @ Kapsul B17 untuk tempoh yang lama tetapi tidak berkesan ke atas kanser.

Protokol sebenar untuk merawat kanser, di sini kena faham bahawa Bromilin sangat diperlukan bersama B17 kerana berfungsi untuk MEMECAHKAN LAPISAN PROTEIN DINDING SEL2 KANSER, KEMUDIAN BARULAH VITAMIN B17 BOLEH MASUK KE DALAM SEL2 KANSER UNTUK BUNUH SEL2 KANSER. Macam mana B17 nak masuk ke dalam sel sedangkan ada lapisan luar (ibarat baju besi) yang melindungi sel2 kanser. Harap dapat membantu anda semua lebih faham cara sebenar fungsi Bromilin & B17......


« back