Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 800.00
800.00
Quantity:
print
14. Sarimah StemCell-Produk Kesihatan Dato Sarimah-Anti Kanser | 15. Pati Daun Belalai Gajah- Produk Uturn - Penawar Kanser | 17. Jus Pati Durian Belanda-Jus Annona Penawar Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Diet bagi Pesakit Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Kanser & Rawatan Alternatif | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » SOALAN Mengenai Aprikot ????

Set Lengkap Anti Kanser - Kapsul Aprikot Vitamin B17

Set Lengkap Anti Kanser - Kapsul Aprikot

Set Lengkap Kapsul Aprikot Vitamin B17
Untuk Penjagaan Kesihatan & Rawatan Kanser
Tahap 1, 2, 3 & 4 - Jumlah RM 800.00

Bagi pesakit kanser, perlu untuk mendapatkan lebih banyak vitamin B17 untuk tubuh untuk melawan sel kanser

Mengikut pengkaji dan pengamal luar negara yang juga merupakan pakar dalam dunia vitamin B17 ini, apabila kanser sudah berada di tahap di mana sel kanser telah merebak keluar dari tempat mula-mula ianya menyerang pesakit, kandungan B17 dalam bentuk konsentrasi yang tinggi di perlukan oleh pesakit untuk menyerang sel-sel kanser tersebut.


Afdhal adalah rangkaian produk yang menggunakan biji aprikot sebagai ramuan produknya. Biji aprikot yang kaya dengan vitamin B17 atau Amigdalin sangat baik untuk kesihatan terutama bagi mencegah dan membantu proses penyembuhan pelbagai masalah kesihatan terutama kanser. Biji aprikot telah digunakan secara meluas beratus tahun lamanya dalam rawatan kanser.

Vitamin B17 atau Laetrile juga mampu meningkatkan sistem imunisasi dan daya ketahanan tubuh badan serta mampu meningkatkan kecerdasan dan tahap kesihatan seseorang individu. Komponen Vitamin B17 atau Amgdalin berfungsi sebagai agen kimoterapi semulajadi yang mampu melawan kanser secara efektif .

Berdasarkan kajian saintifik dan ujian klinikal yang dilaksanakan, B17 atau amagdalin mampu merawat dan memulih masalah sistem metabolik dan menstabilkan sistem tubuh badan yang berfungsi secara tidak normal.

Keberkesanan B17 dalam merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit kanser dan penyakit kronik yang lain telah jelas terbukti dan diakui ramai.

Antara khasiat B17 ialah:

✔ Mencegah dan merawat pelbagai jenis penyakit kanser seperti; Leukimia, kanser payudara, kanser Serviks, Kanser Otak, Kanser Hati, Kanser Tulang, Kanser Lympoma, Kanser Uterus, Kanser Perut, Kanser Prostat, Kanser Ovari, Kanser Colon, kanser Paru-paru, Kanser Usus, Kanser kulit dan lain-lain lagi
✔ Mampu merawat penyakit kronik yang lain seperti penyakit Kencing Manis, Jantung, Darah Tinggi, Gout, Parkinson & Asma.
✔ Mengurangkan berat badan, tekanan darah tinggi & Kolestrol dalam darah
✔ Mengimbangkan kandungan gula dalam darah
✔ Meningkatkan kesihatan mental & memori
✔ Membersihkan arteri
✔ Mengurangkan masalah sakit sendi
✔ Membantu masalah buasir
✔ Berfungsi sebagai tonic dan antioksidan yang dapat menyingkirkan toksin dalam badan.
✔ Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka.
✔ Menyelesaikan masalah haid tidak teratur dan keputihan
✔ Mampu merawat masalah kulit seperti terdedah kepada sinaran Uv, gatal-gatal & alahan.
✔ Menyelesaikan masalah jerawat dan resdung
✔Menghaluskan kulit
✔ Anti penuaan.


Set Aprikot - Anti Kanser - RM 381.00
Untuk Pencegahan & Penjagaan Kesihatan, Fibroid, Cycst
Set Rawatan Lengkap Alternatif Kanser - Vitamin B17
Untuk Pencegahan & Penjagaan Kesihatan &
Rawatan Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga RM 531.00

Set Rawatan Lengkap Alternatif Kanser - Vitamin B17
Untuk Pencegahan & Penjagaan Kesihatan &
Rawatan Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga RM 800.00

Set Rawatan Lengkap Alternatif Kanser - Vitamin B17
Untuk Pencegahan & Penjagaan Kesihatan &
Rawatan Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga RM 997.00
PERKONGSIAN BERSAMA FUNGSI BROMELIN

Untuk maklumat, jika ambil B17@ biji apricot sahaja tidak berkesan. Digalakkan ambil B17@ biji apricot bersama2 Bromilin (Ekstrak Buah Nenas) barulah B17 boleh berkesan @ bertindak lebih efektif. Ramai yang merungut @ bagitau bahawa dah ambil B17 @ Kapsul B17 untuk tempoh yang lama tetapi tidak berkesan ke atas kanser.

Protokol sebenar untuk merawat kanser, di sini kena faham bahawa Bromilin sangat diperlukan bersama B17 kerana berfungsi untuk MEMECAHKAN LAPISAN PROTEIN DINDING SEL2 KANSER, KEMUDIAN BARULAH VITAMIN B17 BOLEH MASUK KE DALAM SEL2 KANSER UNTUK BUNUH SEL2 KANSER. Macam mana B17 nak masuk ke dalam sel sedangkan ada lapisan luar (ibarat baju besi) yang melindungi sel2 kanser. Harap dapat membantu anda semua lebih faham cara sebenar fungsi Bromilin & B17......
Bromelain - Enzim Pemecah Protein
RM 103.00Untuk Tempahan Set Lengkap Anti Kanser,
Sila SMS ke 012-3155968 utk lebih mudah« back