Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 67.00
67.00
Quantity:
print
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis

AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi

AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi
AQ SEN-D Cream diformulasi daripada herba herba terpilih yang dapat menghilangkan rasa sakit pada otot – otot, sakit urat serta bila mengalami lenguh-lenguh pada tubuh badan

AQ Sen-d Cream juga juga dapat meningkatkan mengaliran darah ke otot dan sendi dan mengurangi keradangan dan pembengkakan yang berhubungan dengan radang sendi dan urat. AQ Sen-d dapat menghilangkan sakit dengan cepat sehingga Anda akan tidur dengan nyenyak dan ia digelar “ Magic Cream” dikalangan pengguna.

AQ Sen-d Cream terbukti AMAT berkesan membantu melegakan sakit sendi, sakit otot, sakit-sakit urat, lengguh-lengguh pada anggota tubuh badan, sakit perut, kembung perut ,gatat-gatal akibat gigitan serangga dan lain lain .

Untuk kegunaan LUARAN sahaja , disapu di bahagian yang sakit dan berserta dengan urutan untuk kelegaan PANTAS.

Amat disyorkan kepada golongan yang aktif bersukan dan bekerja , malah juga sesuai untuk golongan tua.

Formulasi juga berasaskan AIR dan mudah menyerap kedalam kulit , tidak melekit dan tidak melekat pada pakaian ditambah pula dengan wangian aroma-therapy yang menyegarkan untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan ANDA.

Bagaimana AQ Sen-d Cream Berfungsi ?

AQ Sen-d Cream diformulasi oleh berasaskan Boswelic Asid, Halia, Minyak Cengkih, Minyak Kayu Manis dan Capsicum, Menthol & Campuran Herba lain .

Proses pembuatannya yang unik dapat meningkatkan khasiat yang terkandung didalamnya dan juga di formulasikan berasaskan air tak mudah melekit, tidak berminyak , di tambah pula “Cream Sen-d yang pertama di Malaysia dengan Aromaterapi yang dapat menyergarkan untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan “.

~ Tidak Berminyak , Tidak Melekit walaupun tak cuci tangan & Cepat Meresep ~

RM 67 S/M | RM73 S/S


AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi
AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi
AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi
Testimoni AQ SEN-D CREAM - melegakan sak
AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi
« back