Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 59.00
59.00
Quantity:
print
2. Skin Care UTM - Anti Ageing Regenerating Serum WISDERM | 2. Skin Care UTM - Anti Ageing Regenerating Serum WISDERM » Wisderm Cosmetics Starter Pack | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » KACIP FATIMAH UTK AWET MUDA & ANTI KANSER | 9. Minyak Kelapa Dara - Produk UTM VIRGIN COCONUT OIL (VCO)

Minyak Kelapa Dara - Produk UTM VIRGIN COCONUT OIL (VCO)

Minyak Kelapa Dara - Produk UTM VIRGIN CTERKINI - DAPATKAN MINYAK KELAPA DARA UTM DENGAN PACKAGING YANG TERBARU - "NUTREL"

KELULUSAN KKM: MAL17015011TC

Virgin Coconut Oil adalah produk hasil penyelidikan teknologi tempatan, iaitu oleh Institute of Bioproduct Development (IBD), Universiti Teknologi Malaysia.

Minyak Kelapa Dara diproses secara organik dan dihasilkan daripada santan segar melalui proses integrasi basah tanpa melibatkan haba dan bahan kimia. Sifatnya yang jernih serta mempunyai aroma kelapa yang asli menjadikan ia tidak tengik jika disimpan.

Ianya sangat berkhasiat dan merupakan nutrisi semulajadi iaitu Protein dan selamat digunakan oleh semua peringkat umur untuk meningkatkan imunisasi badan, mengawal berat badan, meningkatkan metabolisma, mengawal kolesterol, membantu sistem pencernaan, bersifat antioksidan semulajadi dan membantu pertumbuhan rambut sihat serta atasi alahan kulit.

Minyak kelapa dara juga adalah pembasmi kuman semulajadi, bersifat anti virus, anti bakteria dan anti fungus. Sifat pembasmi kuman ini menjadikan Minyak kelapa dara mempunyai pelbagai sifat antiseptik dan bertindak sebagai pelembab yang berkesan utk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Ia banyak digunakan di benua India untuk penjagaan rambut dan bantu pertumbuhan semula rambut yang rosak dan kulit kepala yg sihat.

Cara penggunaan :
Amalkan (makan) setiap hari. Pagi & Malam
Komposisi :120 biji / botol (boleh digunakan sehingga 4 bulan)

Minyak Kelapa Dara - Produk UTM VIRGIN C
Minyak Kelapa Dara - Produk UTM VIRGIN C
Minyak Kelapa Dara - Produk UTM VIRGIN C
« back