Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 35.00
35.00
Quantity:
print
22. Vitamin Supplemen Makanan Tambahan Utk Anak | 22. Vitamin Supplemen Makanan Tambahan Utk Anak » 1. Memo Plus Gold
Vitamin Untuk IQ / MInda Cergas
| 22. Vitamin Supplemen Makanan Tambahan Utk Anak » Soal Jawab Mengenai MEMOPLUS GOLD | 22. Vitamin Supplemen Makanan Tambahan Utk Anak » Testimoni Memo Plus Gold | 22. Vitamin Supplemen Makanan Tambahan Utk Anak » 2. Minuman Smart Coco A+ - Utk anak & Sekeluarga | 23. Produk JuzQ30 - Dr Tengku Asmadi | 24. MEMOREEN Multivitamin | 25. Coklat Alfagenius Schizandra Berry dan Pati Bunga

Pati Bunga Alfagenius - Rm 35.00
Pati Bunga Alfagenius dibuat daripada Sukrosa yg ditambah Ekstrak bunga -bungaan terpilih dari kawasan Mediterranean (iklim sejuk ).
Bunga-bungaan ini mengandungi khasiat tersendiri utk perubatan & penyembuhan, sudah tentu tidak boleh dijumpai di Negara beriklim panas seperti Malaysia.


Dihasilkan oleh kilang berstatus GMP dan memiliki sijil ISO 22000 food safety yg diiktiraf antarabangsa. Ia juga memiliki sijil halal dari kilang pengeluar asal dari luar Negara. Teknologi dan formula asal Pati Bunga Alfagenius juga adalah di rumus dari hasil kajian seorang Doktor pakar yg berasal di United Kingdom.

Feedback positif yg di terima untuk khasiat Pati Bunga ini sangat membantu kanak2 dan juga orang dewasa yang mengamalkan nya.

Pati Bunga Alfagenius ini boleh di amalkan dari umur 2 tahun keatas. Khasiat pati-pati bunga terpilih dari kawasan Meditranean ini sangat bagus untuk meningkatkan IQ, untuk anak-anak yang hyperactive, pelupa, susah dikawal, tidak fokus, autisme dan sebagainya. Juga bagus untuk org dewasa atau warga emas yg ada masalah ingatan atau pelupa.

Kandungan: 1 botol mengandungi 40 biji.

Cara Pemakanan:
2-6 tahun : 1 biji 1 kali sehari
7-12 tahun : 1 biji 2 kali sehari
13 tahun ke atas : 2 biji 2 kali sehari
Kandungan:
« back