Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 90.00
90.00
Quantity:
print
6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » BAGAIMANA KACIP FATIMAH BERFUNGSI UTK FIBROID DAN CYST | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » Ekstrak Kacip fatimah VS Evening Primrose Oil | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » KACIP FATIMAH UTK AWET MUDA & ANTI KANSER | 6. KACIP FATIMAH PHYTO PLUS PENYELIDIKAN UTM » KAPSUL KUNYIT, APRIKOT DAN FIBROID

Ekstrak Tongkat Ali Phyto Plus Hasil Penyelidikan Terbaik UTM

Ekstrak Tongkat Ali Phyto Plus UTM

KELULUSAN KKM: MAL06100644TC


Anda mempunyai masalah badan cepat letih walau melakukan aktiviti ringan?

Tongkat Ali Phyto Plus adalah produk hasil penyelidikan teknologi tempatan, iaitu oleh Institute of Bioproduct Development (IBD), Universiti Teknologi Malaysia. Ianya adalah supplemen tambahan yang di ekstrak dari tumbuhan herba dan dijamin 100% halal.

Produk hasil kajian penyelidik dari Universiti Teknologi Malaysia adalah selamat dan berkesan serta patuh syarat Kementerian Kesihatan Malaysia. Sehingga hari ni, Tongkat Ali Phyto Plus UTM telah membantu ramai lelaki yang mempunyai masalah stamina.

Khasiat Ekstrak TONGKAT ALI PHYTO PLUS:
HASIL PENYELIDIKAN TERBAIK UTM


✔ Badan cepat letih ?
Tongkat ali membantu untuk menambah tenaga badan dengan meningkatkan paras hormon testosterone.

✔ Anda nak kurus ?
Turunkan berat badan anda dengan Ekstrak Tongkat Ali.

Bagaimana tu ?
Tongkat Ali membantu menurunkan paras kartisol di dalam badan anda. Kartisol adalah penyumbang kepada pengumpulan lemak di sekitar perut.

Apa lagi Khasiat Ekstrak Tongkat Ali Phyto Plus UTM ni ?

Ia mampu tingkatkan kadar metabolisme badan anda dengan selamat dan berkesan. Selain itu, terbukti secara klinikal, Tongkat Ali boleh membantu rawat penyakit Malaria, kanser, masalah keradangan, risiko kencing manis serta jangkitan bakteria.

Kehebatan dan Khasiat Ekstrak Tongkat Ali

Pokok Tongkat Ali, dikenal dengan nama Pasak Bumi di Indonesia. Nama saintifiknya Eurycoma Longifolia. Menurut penyelidik yang melakukan kajian terhadap Tongkat Ali, mengatakan bahawa lelaki yang sihat berumur 31-52 tahun mendapat manfaat dengan pengambilan 2 kapsul Ekstrak Tongkat Ali setiap hari, paling kurang selama 3 minggu.

Banyak kajian yang dilakukan oleh universiti tempatan seperti di UTM, USM dan UPM membuktikan terdapat nilai khasiat khas untuk kesihatan lelaki di dalam Tongkat Ali. Dilaporkan bahawa performa lelaki di ranjang meningkat, ereksi lebih kuat dan dalam beberapa kes bertahan lebih lebih lama. Secara keseluruhan, lelaki yang mengambil ekstrak Tongkat Ali merasa lebih sihat dan lebih lelaki.

Semua produk ini telah mendapat kelulusan KKM dan juga disahkan Halal oleh JAKIM. Jadi, penggunaannya adalah tanpa was-was.

🔥FAKTA PRODUK Tongkat Ali Phyto Plus UTM

Produk Ekstrak Tongkat Ali juga dihasilkan menerusi kajian UTM, dan dipantau oleh Institut Pembangunan Bioproduk (IBD) UTM. Maka ia dijamin bersih serta halal.

Ekstrak adalah dalam bentuk 'purified water soluble extract' atau ekstrak larut air yang mudah diserap tubuh. Diproses menggunakan teknologi pemprosesan terkini dengan piawaian keselamatan yang baik yang dikendalikan oleh tenaga mahir yang berkelayakan.

Tidak mengandungi bahan serbuk akar, 99% larut air dan selamat digunakan. Mengandungi beberapa bahan fitokimia yang menyokong peningkatan testosteron (hormon seksual lelaki) secara semulajadi dan selamat.

1 kotak mengandungi 60 kapsul untuk penggunaan 1 bulan

Tongkat Ali Phyto Plus bukan hanya produk untuk lelaki, malah ia boleh diambil oleh wanita untuk tujuan melancarkan perjalanan darah dan tambah tenaga.

MENGAPA ANDA PERLU MEMILIH TONGKAT ALI PHYTO PLUS UTM ?

✦ Ianya 100 % ekstrak akar Tongkat Ali yang sangat berkualiti tinggi.
TIADA sebarang campuran BAHAN lain. Hanya Tongkat Ali 100%.

✦ Setiap kapsul mengandungi bahan yang aktif. Antara Kandungan aktif dalam tongkat ali ialah alkaloid, saponins, quassinoids, erycomanone dan eurycomalactone yang dapat membantu merangsangkan pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki.

🔥 Khasiat membantu untuk:

** menambah tenaga lelaki
** melancarkan perjalanan darah
** mencegah penyakit kanser dan HIV
** meransang tenaga batin
** mengatasi masalah keletihan
** merawat sakit pinggang

>> Produk yang selamat, didaftarkan dan diluluskan oeleh kementerian kesihatan Malaysia dgn KKM NO - MAL 06100644TC serta dapat persijilan halal JAKIM

>> Ianya bukan sebarangan produk, tetapi merupakan produk yang diuji, dikaji dan merupakan hasil kajian pakar University.

Harga : Sekotak - Rm 90.00 - 60 Kapsul
Utk Penggunaan 1 bulan


« back