Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 170.00
RM 178.00
170.00
Quantity:
print
2. Skin Care UTM - Anti Ageing Regenerating Serum WISDERM | 2. Skin Care UTM - Anti Ageing Regenerating Serum WISDERM » Wisderm Cosmetics Starter Pack

Combo Set - Whitening & Anti Aging Serum-UTM - Anti Jeragat

Combo Set - Whitening  & Anti Aging Seru


ANDA PENGGUNA BIJAK !


PILIH KOSMETIK SELAMAT & BERKESAN - CERAH TANPA JERAGAT


"Wisderm Anti Ageing Regenerating Serum dan Wisdem Whitening Serum" adalah Combo Set penjagaan kulit semulajadi utk atasi masaalah jeragat & bintik hitam di wajah.

Produk keluaran Universiti Teknologi Malaysia ini adalah hasil kerjasama IBD-UTM (Institut of Bioproduct Development- Universiti Teknologi Malaysia) bersama dengan Dongguk Universiti, Korea Selatan.

Pastinya ia jamin bersih, selamat dan halal kerana kajian saintifik dilakukan oleh penyelidik UTM yang mempunyai makmal sendiri dan dipantau oleh Institut Pembangunan Bioproduk, UTM.

Wisderm Anti Ageing Serum ~ Dari ekstrak Kacip Fatimah terbaik untuk keanjalan dan keremajaan kulit.

Wisderm Whitening Rejuvenating Serum ~ Dari ekstrak HERBA MAS COTEK mengandungi bahan pencerah semulajadi utk atasi masalah Jeragat dan kulit kusam.

Kajian dibuat selama dua tahun mendapati ekstrak HERBA MAS COTEK mempunyai kandungan antioksida yang tinggi dan ia membuktikan ia adalah pengganti kepada bahan pencerah sedia ada di pasaran sekarang yang rata-ratanya bukan dari bahan semulajadi.

Kajian ke atas sel melanoma B16F1 menunjukan HERBA MAS COTEK menghalang pembentukan tyrosinase (proses pembentukan sel melanosit dan hasilnya kulit makin bertambah gelap).

Kesimpulan nya , HERBA MAS COTEK ini berjaya mengurangkan pembentukan melanosit dan juga merencatkan keaktifannya secara langsung dan hasilnya kulit akan bertambah cerah dan sekata.


Kajian ekstrak Kacip Fatimah ke atas sel kulit mendapati ekstrak ini mampu meningkatkan sintesis kolagen yang terdapat di dalam kulit manusia di mana sintesis kolagen merupakan proses penghasilan kolagen bagi memperbaiki kedutan, keanjalan dan kekenyalan kulit seseorang itu.

=============================


Ramai wanita terlalu taksub dengan krim pencerah hingga mengabaikan kesihatan jangkamasa panjang pada kulit kerana nak cepat cantik, tapi ramai juga wanita yang terlalu takut dengan bahayanya produk-produk kecantikan sehingga memilih untuk tidak memakai sebarang produk penjagaan kulit kerana terlalu takut akan risiko yang bakal mereka hadapi. Ada juga antara mereka yang berminat menggunakan produk penjagaan kulit tetapi mempunyai masalah kulit sensitif dan akhirnya memendam perasaan kerana risau kesan pada kulit wajah.

Produk LivingActive diperbuat dari tumbuhan tropika berpandukan dari amalan pemakanan dan perubatan herba tradisional yang telah terbukti sejak berkurun yang lalu. Kaedah sains & teknologi moden telah menghasilkan teknik pemerosesan dan dosej pengambilan yang lebih baik dan selamat untuk digunakan.

Untuk mereka yang inginkan kulit cerah tanpa kesan sampingan saya syorkan anda gunakan WISDERM WHITENING REJUVENATING SERUM dan Anti ageing serum keluaran dari Institut Pembangunan Bioproduk yang berpengkalan di UTM yg pastinya selamat dari bahan kimia yg merosak kan kulit wajah.

Combo Set - Whitening Rejuvenating dan Anti Aging Serum

✦ Mencerahkan kulit wajah
✦ Meratakan tona wajah
✦ Memberikan kelembapan kulit
✦ Bertindak sebagai collagen pada kulit wajah melalui kandungan antioksida yang tinggi
✦ Memudarkan parut pada wajah
✦ Menghalangkan, mengelakkan atau merencatkan pembentukan melanosit

Harga:
Whitening Rejuvenating Serum: Rm 89.00

Anti Aging Serum: Rm 89.00

Combo Set : Anti Aging + Whitening Serum
Harga : Rm 170.00Combo Set - Whitening  & Anti Aging Seru
 Anti Aging Serum
Whitening   Serum
 Anti Aging Serum
 Anti Aging Serum
Combo Set - Whitening  & Anti Aging Seru
« back